Zirvede Haber

D&R’dan Türkiye’de bir ilk! Tüm çocuklara 3 boyutlu bahçe

D&R’dan Türkiye’de bir ilk! Tüm çocuklara 3 boyutlu bahçe

Zilipoo 3D Ekilebilir Puzzle ile

çocukların gerçek bir bahçesi olacak!

Sadece D&R mağazalarında satışa sunulan Zilipoo 3D Ekilebilir Puzzle, içindeki gerçek bitki tohumlarıyla sömestir tatiline çıkan çocuklara mini bahçesi olan üç boyutlu bir eğlence hediye ediyor.

Kitaptan plağa, kırtasiyeden teknoloji ürünlerine ve oyuncağa binlerce ürün çeşidine ev sahipliği yapan D&R, Zilipoo 3D Ekilebilir Puzzle ile bir ilke imza atıyor. Türkiye genelinde sadece D&R mağazalarında satışa sunulan Zilipoo 3D Ekilebilir Puzzle, sadece bir puzzle değil içinde bulunan gerçek bitki tohumlarının ekilmesiyle aynı zamanda üç boyutlu bir bahçe.

Diğer üç boyutlu puzzle ürünlerinden farklı olarak Zilipoo’da parçalar makas ve yapıştırıcı kullanmadan numaralandırılmış yerlerden birbirine bağlanıyor. Kutu içinde; yapboz parçaları ile birlikte basılmış köpük kâğıt, yapbozların çıkarılmasını sağlamak için sarı çubuk, fideler için kap, saksı toprağı, tohumlar ve sulama kabı yer alıyor.

Çocuklar için gerçek bir keşif dünyası sunan Zilipoo, çocukların el ve gözlem becerilerini harekete geçiriyor, stresi azaltıyor ve tüm aile için mükemmel bir eğlence sunuyor.

Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış üç boyutlu yapboz, çocukların sevgisini ve sorumluluk duygusunu geliştirdiği gibi doğadaki “Yaşam Süreci”ni keşfetmesini de sağlayan yepyeni bir deneyim sunuyor. Ailece oynandığından ebeveyn çocuk etkileşimini artırmaya yardımcı olan bu oyun çevre dostu olması ve güvenli malzemeden yapılmasıyla da dikkat çekiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ