Zirvede Haber

Armis İstanbul Mobilya Fuarı’nda Yoğun İlgi Gördü Armis 2023 Yılını Rekor Üretim İle Kapattı

Armis İstanbul Mobilya Fuarı’nda Yoğun İlgi Gördü  Armis 2023 Yılını Rekor Üretim İle Kapattı

Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı olan “Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı”, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veren ürünlerinin yanısıra ev tekstili ve döşemeli ürün grupları ile öne çıkan Armis, İstanbul Fuar Merkezi’nde (Yeşilköy) 2.hol 234 numaralı stantta yerini aldı. 2023 yılı üretim adetinde yeni bir rekora imza attıklarını belirten

Acme Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı, “ Artan üretim adetleriyle birlikte satış nokta sayımızda da önemli bir artış yaşandı. 2024 yılında satış nokta sayımızı 600’ünüzerine çıkarmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda katıldığımız uluslararası fuarlar ile global arenada da varlığımızı güçlendirip, 2024 yılında Balkanlar, Birleşik Arap Emirlikleri ve Orta Avrupa’ya odaklanacağız” dedi.

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı ile ilgili beklentilerini ve hedeflerini anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı, “ 2023 yılında üretim adetinde yeni bir rekora imza atarak yılı kapattık. Yatak sektöründe yükselen bir yıldız olarak, amacımız müşterilerimizle doğru yatağı ve ürünleri buluşturabilmek. Bu noktada müşterilerimizin markamıza duyduğu artan güven bizleri mutlu etmektedir. 2023 yılını büyük bir başarı elde ederek geride bıraktık. 2024 yılında da bu başarıyı sürdürmek için çalışıyoruz. İnovasyon ve kalite anlayışımızı desteklemek adına teknolojiye yatırım yapma kararlılığımızı sürdürüyoruz. Bu sayede, 2023 yılı için belirlediğimiz hedeflere ulaşmak adına önemli yatırımlar gerçekleştirdik ve ilerleyen zamanlarda bu yatırımlarımızın karşılığını alacağız. 2024 yılında amacımız yatak üretim sayımızı artırmak. Sadece yatak değil, aynı zamanda beyaz ve renkli ev tekstili, mobilya alanında yeni koleksiyon tasarımlarıyla müşterilerimizin beklentilerini karşılayarak satışlarımızı artırmayı hedefliyoruz. Katılacağımız uluslararası fuarlar ile bu hedeflerimize kısa sürede ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.

Yıl içerisinde düzenledikleri kampanyalar ile enflasyonun etkisini minimize etmeye çalıştıklarını da değinen Batallı, “Armis Yatak olarak kalite ve rahat bir uyku deneyimine olan odaklanmamız sayesinde, müşteri tercihlerini olumlu bir şekilde etkilemeye devam ediyoruz. Bu anlamda kampanyalar düzenleyerek ve Armis Yatak olarak satış fiyatlarımızdaki stratejilerimizde, son yatak teknolojilerini kullanarak müşteri memnuniyetine odaklı yaklaşımımız sayesinde uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri sunuyoruz” açıklamasında bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ