Zirvede Haber

YILDIRIM’I KÖY YÖNETİR GİBİ YÖNETEN ANLAYIŞI DEĞİŞTİRECEĞİZ!

YILDIRIM’I KÖY YÖNETİR GİBİ YÖNETEN ANLAYIŞI DEĞİŞTİRECEĞİZ!

CHP YILDIRIM BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET ÖNDER MUTLU: MUTLU BİR YILDIRIM İÇİN ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI!

MEHMET ÖNDER MUTLU: YILDIRIM’I KÖY YÖNETİR GİBİ YÖNETEN ANLAYIŞI DEĞİŞTİRECEĞİZ!

CHP YILDIRIM’DA ADAYLARINI TANITTI: YILDIRIM’A HALKÇI BELEDİYECİLİĞİ GETİRECEĞİZ

CHP Yıldırım İlçe Başkanlığı, 31 Mart seçimleriyle birlikte yol yürüyeceği Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarını, düzenlediği toplantı ile tanıttı. Toplantıda konuşan CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Önder Mutlu, “Yıldırım’ı bir köy yönetir gibi yöneten anlayışı değiştirmek için yola çıktım” diyerek tüm yol arkadaşlarına ve partililere Yıldırım’ı kazanma çağrısında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı bugün (21 Ocak Pazar) Barış Manço Kültür Merkezi’nde Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Tanıtım Toplantısı düzenledi. Toplantıya Parti Meclisi Üyesi ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ile birlikte çok sayıda partili katılım gösterdi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün, “Adaletin ve insanca yaşamanın ayaklar altına alındığı ülkemiz, her geçen daha fazla karanlığa sürüklenirken; bizler, uğruna mücadele ettiğimiz her şeyin, ne kadar kıymetli olduğunu daha fazla anlıyoruz. Mücadelen neden vazgeçmemek gerektiğini en derinden hissettiğimiz zamanlardayız. İşte böyle bir ortamda ve böyle bir ruhla yerel seçimlere gidiyoruz.” diyerek sözlerine başladı.

YILDIRIM’A HALKÇI BELEDİYECİLİĞİ GETİRECEĞİZ

“Bizler, kötülüğün karşısındaki en büyük örgütlü gücüz.” diyerek konuşmasını sürdüren Gün, sözlerine şöyle devam etti:

“Çünkü bizler, insanların daha iyi bir kentte yaşama umudunu gerçek kılabilecek tek seçeneğiyiz ve 800 bin nüfuslu Yıldırım’ı ayağa kaldıracak yegane gücüz. Emekçilerin ağır koşullar altında yaşam mücadelesi verdiği Yıldırım’da, bizlere yakışan şey, mücadele edip kötülüğün saltanatını yok etmektir.

Tüm siyasi amaçlarını ranta adamış bu kirli anlayışın karşısında, direncimizi her geçen gün daha da keskinleştirmeliyiz. Unutmayın vereceğimiz hiçbir mücadele boşuna olmayacak. 31 Mart akşamı Yıldırım’a halkçı belediyeciliği getireceğiz.”

GEÇMİŞ DÖNEM BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI SONA ERİYOR

Merhaba Yıldırım; umut dolu yeni başlangıçlara merhaba, değişimin ışığında güzel günlere merhaba, geçmişin birikimiyle yarının yeni kentine merhaba. Yıldırım’ın geleceğini birlikte kurmaya geliyoruz. Mutlu bir Yıldırım için geliyoruz.” sözleriyle kürsüye çıkan CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Önder Mutlu’yu partilileri büyük bir coşkuyla karşıladı.

Başkan Adayı Mutlu, “Bugün şehrimiz için, Yıldırımımız için göreve hazır bir kardeşiniz olarak burada sizlerin de desteğiyle karşınızdayım. Partimizle yaptığımız görüşmeler neticesinde, ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda Yıldırım için kolları sıvadık, ilçemizde mutlu yarınları inşa etmek için göreve hazırız.

Artık, Yıldırım’da geçmiş dönem belediyecilik anlayışı sona eriyor.” diyerek Yıldırım’ın yol haritasını çıkardıklarını söyledi.

Daha refah bir Yıldırım için yola çıktıklarını ifade eden Mutlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Talancı, insana değer vermeyen belediyecilikle yeşilliğini yitirmiş, tarım arazilerini kaybetmiş Yıldırım’da; esnafımız, işçimiz, beyaz yakalımız, emeklimiz, öğrencimiz kan ağlıyor. Yıldırım’ın sorunlarını göz ardı eden, ihtiyaçlarını önemsemeyen bu anlayış 20 yıldır Yıldırım’ı yönetemiyor. İlçemiz; ekonomisiyle, nüfus gücüyle, doğal ve tarihi güzellikleriyle bu şekilde yönetilmeyi hak etmiyor.”

“YILDIRIM’DA BU DÜZENİN DEĞİŞME VAKTİ GELMİŞTİR”

“Bizler, Yıldırım’ımımızda bu düzenin değişmesi için geliyoruz, bunu değiştirmek için söz veriyoruz, sizin de bu değişime ortak olmanızı istiyoruz.

Yıldırımlılar bu değişime hazır!

Yıldırım’ın çocukları sokaklarında aç kalmadan, temiz bir çevrede, korkmadan mutlu oynayabildiği bir geleceği hak ediyor. Okullarına ulaşmak için kilometrelerce yol kat etmek zorunda kalmadan eğitim görmeyi hak ediyor.

Yıldırımlılar temiz ve güvenli bir yaşamı hak ediyor. Pazar alanlarıyla, sosyal donatı alanlarıyla Yıldırımlılar her türlü ihtiyacı için başka ilçelerin yolunu tutmak zorunda kalmamalı. Yıldırım’ı yapılandıracak, yapılandırırken sizlerin fikrini alacağız, bilimin yolunu izleyeceğiz. İlçemiz Bursa’nın en büyük 2. ilçesi, Türkiye’nin ise en büyük 10. ilçesi ancak gelişmişlik sıralamasında 116. sırada. Yıldırımlılar da Yıldırım da bu sıralamayı, bu değersizliği hak etmiyor.

Yıldırım’ımımızın tarihini, doğal güzelliklerini tanıtacak, beşeri tüm imkanlarını kullanarak Yıldırım’a değer katacağız.”

“YILDIRIM İHTİYAÇLARI İÇİN BAŞKA İLÇELERE GÖÇ ETMEYECEK”

Yıldırım’ın verimli bir ova olduğunu vurgulayan Mutlu, yönetiminde tarım arazilerinin yok olmasına izin vermeyeceğini belirterek, Yıldırım’da üreticiyi destekleyecek politikalara imza atacaklarını söyledi.

Yıldırım’ın kendini doyuran bir ilçe olması için çalışacaklarını söyleyen Mutlu, Yıldırım’daki kültür sanat faaliyetlerinin yetersizliğini de unutmadı.

“Yıldırımlılar tiyatro, sinema, konser ve diğer tüm kültürel ve sosyal faaliyetler için başka ilçelere göç ediyor. Yıldırımlıların gülümseyeceği, eğlenebileceği, bir arada olabileceği sosyal kültürel alanlar yaratacağız. Bu ihtiyacı görmezden gelen anlayışa 31 Mart ile son vereceğiz.”

“YILDIRIM’I BİR KÖY YÖNETİR GİBİ YÖNETEN ANLAYIŞI DEĞİŞTİRMEK İÇİN YOLA ÇIKTIM”

Bugüne kadar çok sayıda sivil toplum kuruluşunda görev aldığını söyleyen Başkan Adayı Mutlu, “Yıldırım’ı bir köy yönetir gibi yöneten anlayışı değiştirmek için yola çıktım. Ve şimdi sizlerin huzurunda Yıldırım Belediye Başkan Adayı olarak bulunmaktayım. İnşallah 31 Mart’ta da Yıldırım Belediye Başkanı olarak aranızda olacağım.” dedi.

Konuşmasına son verirken Mehmet Önder Mutlu, “Yıldırım’ı cumhuriyet değerleriyle barışık, Atatürk’ün izinde, çağdaş ve refahı yüksek, yaşanabilir, mutlu bir kent haline hep birlikte, sizlerin de desteğiyle getireceğiz. Yolumuz açık olsun.” sözleriyle tüm partililere birlikte Yıldırım’ı kazanma çağrısı yaptı.

 

 

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ