Zirvede Haber

WARNER BROS. DISCOVERY, PARİS 2024 OLİMPİYAT OYUNLARI’NA FARKLI İÇERİKLERLE HAZIRLANIYOR

WARNER BROS. DISCOVERY, PARİS 2024 OLİMPİYAT OYUNLARI’NA FARKLI İÇERİKLERLE HAZIRLANIYOR
Warner Bros. Discovery Sports Europe, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları için hazırlanan özel ve orijinal içerikleriyle Olimpiyat yılına hızlı bir giriş yapıyor. Altı farklı spor yıldızının hazırlıklarını konu alan orijinal belgesel dizisi Zaferin Peşinde: Paris’e Giden Yol 2024; ilk bölümüyle 24 Ocak Çarşamba saat 24.00’te Eurosport 1 ve discovery+’ta sporseverlerle buluşacak. Olimpiyat programının bir parçası olarak Gangwon 2024 Kış Gençlik Olimpiyatları ise Warner Bros. Discovery Sports Europe ayrıcalığıyla 19 Ocak Cuma itibarıyla yayınlamaya başlayacak.
Warner Bros. Discovery (WBD) Sports Europe, Olimpiyat hayranlarını heyecanlandıracak içeriklere imza atmaya devam ediyor. Bu amaçla, Paris’te zafer kazanmayı hedefleyen ve altın madalya için canla başla çalışan sporcuların heyecanına ortak olmak için hazırlanan farklı belgeseller, izleyicilere eşsiz bir seyir sunacak.

Zaferin Peşinde: Paris’e Giden Yol 2024 isimli yedi bölümden oluşan belgesel ile dünyanın farklı yerlerinden gelip, altı farklı branşta yarışacak sporcuların, gün geçtikçe modernleşen ve değişime uğrayan Olimpiyat yolculuğundaki zorlu mücadelesi ekrana gelecek. Hayatından kesitler izleyeceğimiz sporcular arasında; kısa mesafe ve engelli koşu dallarında yarışan atlet Karsten Warholm, kaya tırmanıcısı Janja Garnbert, breakdance şampiyonu Menno van Gorp, İngiliz tarihinin en hızlı kadını Dina Asher Smith, bisikletçi Peter Sagan ve sörfçü Vahine Fierro yer alıyor.

Zaferin Peşinde: Paris’e Giden Yol 2024, ilk bölümüyle 24 Ocak Çarşamba saat 24.00’te Eurosport 1 ve discovery+’ta sporseverlerle buluşacak.

Warner Bros. Discovery’den Olimpiyat Mülteci Takımı’na Destek

Warner Bros Discovery, Refugees’ Voice (Mültecilerin Sesi) isimli belgeselle Olimpiyat Mülteci Takımı’na destek olmak, yerinden edilmiş insanlar konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla hayata geçen Home Crowd kampanyasına destek olmayı hedefliyor. Gelecek ay itibarıyla Eurosport.com’da yayınlamaya başlayacak belgesel, Paris’te yarışmak için seçilmeyi uman mülteci sporcuların hikayelerini ekrana getirecek. Buna ek olarak sporseverler, geçtiğimiz Aralık ayında prömiyer yaptıktan sonra Oscar’a aday gösterilen Waad Al-Kateab’ın yönettiği Olimpiyat mülteci belgeseli “We Dare to Dream“i  discovery+ ve Eurosport uygulaması üzerinden izleyebilecek.

Warner Bros. Discovery Sports Europe İçerik ve Prodüksiyondan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Scott Young, “2024, spor dünyasının şimdiye kadar gördüğü en muazzam yıllardan biri olmaya aday ve Paris’te gerçekleşecek Yaz Olimpiyatları, bu görkemin taçlandığı etkinlik olacak. Yarışan sporcular aracılığıyla Olimpiyat Oyunları’nın hikayesini, daha anlamlı ve etkileyici bir anlatım şekliyle sunmayı hedefliyoruz. Bu yaklaşımımızla hayranları, kahramanlarına daha önce hiç olmadığı kadar yaklaştıracağız. Hazırladığımız orijinal içeriklerle yıl boyunca sporseverlere eşsiz bir deneyim sunacağız. Olimpiyat sporlarındaki çeşitliliği, olayların kalbine inen ve sonuçları detaylı bir şekilde sunan etkileşimli yayınlarımızla izleyicilerimize aktarmak istiyoruz” dedi.

Gangwon 2024 Kış Gençlik Olimpiyatları Başlıyor!

Olimpiyat deneyiminin bir parçası olan Gangwon 2024 Kış Gençlik Olimpiyatları, 19 Ocak – 1 Şubat tarihleri arasında Güney Kore’nin Gangwon eyaletinde gerçekleşecek. Sporseverler, Olimpiyat Kış Oyunları Milano Cortina 2026’da başrol oynayacak dünyanın en iyi genç sporcularını Eurosport uygulaması ve discovery+ üzerinden izleyebilecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ