Zirvede Haber

ÇORUM BELEDİYE BAŞKANI’NDAN HADDİNİ AŞAN AÇIKLAMALAR !

ÇORUM BELEDİYE BAŞKANI’NDAN HADDİNİ AŞAN AÇIKLAMALAR !

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, partisi tarafından tekrar aday gösterildi. Tekrar aday olduğunu açıklayan Aşgın’ın yaptığı açıklama dinleyenleri hayretler içinde bıraktı.

BELEDİYE PERSONELİNE ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERDİ!

Halil İbrahim Aşgın’ın yaptığı açıklama şu şekilde : “En ufak bir çatlak ses,en ufak farklı bir şey görürsem;evet Türk attan inince Mevlâna’dır Yunus’dur dedik ama Türk ata binince Yavuz’dur,Kanuni’dir,Süleyman’dır. Bunu da unutmayın.
Bunu da unutmayın !
Evet biz ata binmesini de biliriz. Attan inmesini de biliriz. Bizi kimse ata bindirttirmesin. Kimse ata binmeye zorlamasın.
At binenin,kılıç kuşananındır. Kılıcımız da keskindir ama biz kılıcımızı kılıfına koyduk. Baltamızı torbasına koyduk. Asla, bizim elimizde gül var. Bizim elimizde gül demetleri var. Kimse kılıcımızı elimize aldırmasın. Bu anlamda bütün personelimizden ben birlik istiyorum.Beraberlik istiyorum. Kardeşlik istiyorum.

“YAVUZ OLMAYACAĞIMIZ ANLAMINA GELMEZ!”

Bundan sonra en ufak öyle bir yanlışlığa müsade etmiyeceğimin de açıkça bilinmesini isterim.
Biraz önce de ifade ettiğim gibi bizim derdimiz sevgi muhabbet. Bizim derdimiz Yunusça bir dil. Bize yakışan Mevlanaca bir duruş,Hacı Bektaşca bir duruş ama bu Yavuz olmayacağımız anlamına gelmiyor. O yüzden hep beraber gönül birliği ile yürüyeceğiz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ