Zirvede Haber

ÇEVRECİ FERİDE, BAŞKAN IŞIK İLE BERABER ATIK TOPLADI

ÇEVRECİ FERİDE, BAŞKAN IŞIK İLE BERABER ATIK TOPLADI

Gürsu’da yaşayan 22 yaşındaki Feride Ağalı’nın en büyük hayalini Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık gerçekleştirdi. Gürsu Belediyesi’nin düzenlediği geri dönüşüm ve sıfır atık kampanyalarının sıkı bir takipçisi olan Feride, son yarışmaya Başkan Mustafa Işık ile katılmak istedi. Başkan’ın kırmadığı Feride hayal ettiği tablete kavuştu.

FERİDE’NİN HAYALİNİ BAŞKAN IŞIK GERÇEKLEŞTİRDİ

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu’da yaşayan 22 yaşındaki Feride Ağalı’nın hayallerini gerçekleştirdi. Gürsu Belediyesi’nin iki yıldır düzenlediği geri dönüşüm ve sıfır atık hareketine destek için düzenlenen ‘Geri Dönüşüm Evde Başlar’ kampanyalarının sıkı takipçisi olan Feride, Başkan Işık’a ulaşarak, hayalindeki tablet bilgisayarı almak için destek istedi.

En çok atık toplayanın ödüllendirildiği yarışma için Feride’nin bu önerisini kırmayan Başkan Işık, evinde topladığı atıklarla Feride’ye destek verdi. Beraber topladıkları atıklarla yarışmaya katılan Başkan Işık ve Feride Ağalı, yarışmada dereceye girerek Feride’nin hayali olan tableti, ona kazandırdılar. Ödül töreninde de bir araya gelen Başkan Işık ve Feride Ağalı beraber en çok atık toplamanın çok keyifli bir süreç olduğunu anlattılar.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık,” Feride bizim çok değerli bir kardeşimiz. Bana beraber atık toplayalım, puanım artsın önerisi ile gelince elbette onu kıramazdım. Hem çevremize hem de ona katkımız oldu” dedi.

Tablet bilgisayarına yeni uygulamalar yükleyen Feride, Gürsu Belediyesi’nin internet sitesini sürekli takip ettiğini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ