Zirvede Haber

Barışıcı: Bursaspor küme düşmeyecek!

Barışıcı: Bursaspor küme düşmeyecek!

enbursa.com’u ziyaret eden Bursaspor Başkan adayı Raşit Barışıcı, “Biz sezon sonunda en az 25-27 puan almış bir takım ile bu ligde kalacağız. Bursaspor küme düşmeyecek, düşürmeyeceğiz” diye konuştu.

Raşit Barışıcı: Bursaspor küme düşmeyecek!

Bursaspor’da cumartesi günü saat 14.00’te Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi Salonu’nda gerçekleştireceği Olağanüstü Seçimli Mali ve İdari Genel Kurulu öncesinde başkan adaylarından biri olan Raşit Barışıcı, enbursa.com’u ziyaret etti.

WhatsApp Image 2024 01 17 at 17.06.13

enbursa.com’un FSM Bulvarı’ndaki ofisinde gerçekleşen ziyarete Bursaspor Başkan adayı Raşit Barışıcı’nın yanı sıra enbursa.com Genel Yayın Yönetmeni Cennet Cankılıç, enbursa.com yazarları Yüksel Baysal ve Necati Kartal yer aldı.

WhatsApp Image 2024 01 17 at 17.06.11

“SPONSORLAR ‘SEÇİLİN VE GELİN’ DİYOR”

Göreve gelir gelmez çok ciddi sponsorluk anlaşmaları yaptıklarını belirten Raşit Barışıcı şunları söyledi:

“Son 6 aydır Bursaspor için çalışma içindeyiz. Biz aslında bu çalışmalarımızı hem bu önümüzdeki 5 ay için hem de mayıs ayında yapılacak 3 yıllık kongre için yapıyoruz. Biz sezon sonunda en az 25-27 puan almış bir takım ile bu ligde kalacağız. Bursaspor küme düşmeyecek, düşürmeyeceğiz. Bursaspor’da şu anda birliktelik, güven ortamı ve şeffaflık bitmiş durumda. Biz bu 3 durumu da yeniden sağlamak istiyoruz. Hem içeride hem de dışarıdan çok ciddi sponsorlarla anlaşma sağladık. Senelik yaklaşık 300 milyon TL gibi bir gelir bekliyoruz. Şu an bu sponsorlar bize, “Seçilin ve gelin” dediği için beklemedeyiz. Ancak seçilir seçilmez sponsorlarla resmi anlaşmaları yapacağız.”

WhatsApp Image 2024 01 17 at 17.06.12

“HOCA DA HAZIR”

Bursaspor Başkan adayı Raşit Barışıcı ayrıca 3 hoca ile anlaştıklarını belirtti. Barışıcı, “Biz seçilecek gibi göreve hazırlanıyoruz. 3 tane teknik direktör ile görüşüyoruz. Hatta bu 3 hoca ile anlaşma bile sağladık. Seçildikten sonraki ilk yönetim kurulu toplantısında en doğru isim de karar kılarak takımın başına hocamızı getireceğiz. Bu 3 hocanın da Bursalı olmadığını, tecrübeli isimler olduklarını belirtmek istiyorum” diye konuştu.

“ÇOK FAZLA PROJE VAR”

Raşit Barışıcı son olarak ise en önemli projesinden bahsetti. Barışıcı, “Bursaspor’un stadının değerlenmesini sağlayacağız. Yurt dışında örnekleri var ama henüz Türkiye’de görülmemiş bir şeyi hayata geçireceğiz. Mesela Ali Ay’a gideceğiz ve stattan adının yazılı olduğu 100 tane koltuğu 10 senelik vereceğiz. Hem Ali Ay’ın borcunu bitireceğiz hem de isterse satarak parasını almış olacak. Ayrıca bunu tüm taraftarlarımız için de açacağız. Taraftarlarımızın adının yazılacağı ve parasını vererek belirli süre onun olacağı bir koltuğu olacak” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ