Zirvede Haber

İhale Yönetimi Konferansı ‘Tender Management’ Almanya’dan Sonra Türkiye’de

İhale Yönetimi Konferansı ‘Tender Management’ Almanya’dan Sonra Türkiye’de

‘Uluslararası Tender Management Konferansı’, 26 Şubat günü İstanbul Tüpraş Beşiktaş Stadyumu’nda gerçekleşiyor. Bundan önce Stuttgart-Almanya’da 4 kez düzenlenen bu çok özel ve önemli etkinlik, Türkiye’de ilk kez düzenleniyor. 2017 yılında Prof. Dr. Stefan Iskan tarafından Almanya’da başlatılan ve Mercedes Benz Arena Stuttgart’ta kapalı gişe gerçekleşen konferans, Aysberg Grup ve Prof. Dr. Stefan İskan tarafından Tüpraş Beşiktaş Stadyumu’na getiriliyor.

Düşen iş hacimleri yüksek maliyet baskısı ve yeniden yapılanma, tedarikçi ve lojistik ağının yenilenmiş jeostratejik konumu ile birleşiyor. Lojistik tedarikinde geçmişte en iyi fiyat-performans oranına odaklanılırken, artık üretim ve dağıtım ağı için erişebilirlik, karlılık ve kapasiteyi güvence altına almak hedefleniyor.

Sanayi, taşımacılık, sözleşme lojistiği ve yazılım alanlarından seçkin bir topluluk, Tüpraş Beşiktaş Stadyumu gibi heyecan verici ortamda bir araya gelecek. Konferansta birbirinden önemli uluslararası konuşmacılar ve katılımcılar yer alacak.

Sanayi ve ticaret alanındaki tüm sektörleri ilgilendiren ve sınırlı sayıda dinleyiciye açık bu etkinliğe katılmak için başvurunuzu yapın, kazançlı çıkın.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ