Zirvede Haber

Zafer Türk milletinin olacaktır

Zafer Türk milletinin olacaktır

Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde adaylarını duyurdu. İl başkanlığında düzenlenen tanıtım programı ile Zafer Partisi Bursa ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı.

Zafer Partisi Bursa’da adaylarını tanıttı

enbursa.com

Haber: Ebru Taşdemir
Kamera: Fırat Yıldırım

31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala partilerin aday tanıtım programları da hız kazandı. Bu bağlamda Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı düzenlenen program ile ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı.

WhatsApp Image 2024 01 11 at 20.44.37

Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığında düzenlenen aday tanıtım programına Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Cihat Gazi, Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı, Zafer Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Murat Kara, Yıldırım İlçe Başkanı Selçuk Kaya, ilçe belediye başkan adayları, ilçe başkanları, gençlik kolları başkanları başta olmak üzere çok sayıda parti üyesi katıldı.

WhatsApp Image 2024 01 11 at 20.44.37 1

HÜKÜMETİN YAPAMADIĞI İŞLERİ BELEDİYE OLARAK YAPMAYA TALİBİZ’

Partisinin aday tanıtım programında konuşan Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Cihat Gazi şunları kaydetti;

“26 Ağustos 2021 tarihinde kurulmuş olan partimiz kurulduğu günden bugüne kadar hızla büyümüş, halkımızın en önemli sorunlarına parmak basarak muhalefet olarak kalmak için Türkiye Cumhuriyeti’ni yöneten Türk devletini, Türk milletine geri vermek ülküsünü hayata geçirmek için canla başla çalışmıştır. Ne muhalefet, ne iktidarın muhalefet dediğimiz sarı muhalefet tarafından ilk başlarda tehlike olarak görülmese de hem ana politikası olan sığınmacı sorununa dikkat çekmesi ve Türkiye’nin diğer tüm sorunlarını çözüm içeren parti programının halk tarafından karşılık bulması sonucunda hem muhalefette hem de iktidar kanadında başta olan projeler biz de yapacağız olarak dile getirilmeye başlandı. Yeni kurulan bir parti olarak türlü algı oyunlarıyla oylar bölünmesin yalanlarıyla Zafer Partisi’ne verilecek birçok oy başka tarafa yönlendirilmesi ve tekrar artmalarına rağmen kuruluşundan 1 buçuk yıl sonraki seçimlerde bile yaklaşık 2 buçuk milyon oy aldı. Şimdi sıra asıl gücümüzü göstereceğimiz yerel seçimlere geldi. Hükümetin yapamadığı işleri bizler belediye olarak yapmaya talibiz ve yapacağımıza olan inancımız tamdır. Zafer Türk milletinin olacaktır. Ne mutlu Türküm diyene.”

WhatsApp Image 2024 01 11 at 20.58.46

Zafer Partisi Genel İdare Kurul Üyesi Mahmut Kara, “31 Mart akşamı Türk Milleti kendi huzuru, güvenliği, mutluluğu için Zafer Partisi’nin liyakatli kadrolarıyla tanışacaktır. Bu vesileyle aday olan bütün dava arkadaşlarıma başarılar diliyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.

WhatsApp Image 2024 01 11 at 21.26.04

‘İKİ KUTUPLU BURSA YARATMALARINA İZİN VERMEYECEĞİZ’

Aday tanıtım programında konuşan Zafer partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı bazı basın mensuplarına sitem ederek, kentteki sığınmacı konusuna değindi.

Kazancı, “Şimdiye kadar bir orta oyunu vardı. Şimdiye kadar bir iktidar vardı bir de iktidarın muhalefeti vardı. Yani bir tarafta AK Parti bir tarafta CHP takıntıları onları da zaten iktidara istediği şekilde muhalefet diyorduk. İlk defa Türkiye’de bu genel seçimlerde Türkiye bir muhalefet partisine şahit oldu. Türkiye’nin tüm gündemini değiştiren, bugün hala her platformda Türk milletinin sesi olan bir siyasi partiyiz ve şimdi döndük yerel seçimlere geldik arkadaşlar. Yerel seçimlerde de bu orta oyununu bozmaya geldik. Yerel seçimlerde de muhalefet nasıl yapılır ve bir belediye nasıl alınır göstermeye geldik. Bazı basın kuruluşları bazı kişilerle anket yapıyorlar. Bozbey mi Alinur mu olsun? Ya kardeşim hiç utanmıyor musunuz? Bu şehirde başka belediye başkan adayları yok mu? Her gün şikayet ettiğiniz iki kutuplu Türkiye’ye, onun değirmenine su taşıyorsunuz. Bu büyük bir ayıp ve bu büyük bir ahlaksızlık, bu büyük bir emek hırsızlığıdır. Bu şehirde bütün belediye başkan adayları bakın başkanlarım bugün esnaf esnaf, ev ev gezip dolaşıp geliyorlar. Hiç kimse eline kalem alıp onlara artistlik edemez. Çünkü biz nasıl ki herkesin emeğine saygı gösteriyoruz. Herkesi tüm siyasi partilerin temsilcilerine, belediye başkan adaylarına saygı göstermesini istiyoruz. İki kutuplu bir Bursa yaratmalarına izin vermeyeceğiz. Zafer Partisi 31 Mart seçimleri sonrasında Bursa’ya el koyacak ve Bursa’yı Bursalılara geri verecektir arkadaşlar. Çarşamba’nın ana caddesinde Arapça tabelalar doluydu. Bunlar o kadar üzdü ki önce ana caddedeki tabelaları Türkçe’ye tekrar değiştirdiler. Neden? Seçim var çünkü. Ama ara sokaklarda her yer Arapça tabela. Türkiye’nin kanunları işletilmiyor Bursa’da. O mahallelerin hepsinde yüzde 10 olması gereken maksimum yabancı sayısı yüzde 50’den fazlaya çıkar ve Çarşamba’yı adeta bir getto haline getirdiler. İşte Zafer Partisi Bursa’yı aldığı gün bilin ki göndereceğiz. Zafer Partisi iktidarı demek Zafer Partisi’nin Bursa’da belediye başkanlığını alması demek” dedi.

WhatsApp Image 2024 01 11 at 20.44.35 1 1

‘BURSASPOR’U TEK DESTEKLEYEN PARTİ ZAFER PARTİSİ’DİR’

Bursaspor üzerinden CHP Bursa’ya ve CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’e seslenen Kazancı, “Bizim çocuklarımız Diyarbakır’da dövülürken neredeydiniz” ifadelerini kullandı.

Kazancı, “Bizim şampiyon takımımız bugün rezil halde. Biz Zafer Partisi Bursaspor’u imha ettirmeyiz. Türkiye’nin en önemli markalarından bir tanesi olan Bursaspor imha ve etmeye çalışıyorlar. Bir tarafta da Mustafa Bozbey var, diyor ki önce ‘İnegölspor’u da destekleyeceğiz’ Bursaspor Bursa’daki tüm spor kulüplerinin üstündedir ve bir markadır. Bunlar marka yönetimini bilmedikleri için şehir yönetimini de bilmezler. Marka yönetimi çok önemli bir şey arkadaşlar. Bozbey hangi tweeti atmış Bursa’nın lehine? Bizim çocuklarımız Diyarbakır’da dövülürken, itilirken neredeymiş? PKK’lılarla Iş birliği yapan milletvekilleri, tweetler atarken, Bursa’da Bursalı çocukları ezerken neredeymiş bu Cumhuriyet Halk Partisi? Neredeydiler biliyor musunuz? PKK’lı Amedlileri destekliyorlardı. Bugün hangi Bursasporlulardan oy istiyorlar. Bursa’da Bursaspor’u destekleyen tek parti Zafer Partisi’dir” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından partinin Bursa Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı.

İşte Zafer Partisi Bursa’nın 31 Mart Yerel Seçimleri için büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları…

Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı,

Zafer Partisi Keles Belediye Başkan Adayı Behçet Arı

WhatsApp Image 2024 01 11 at 20.59.17

Zafer Partisi Kestel Belediye Başkan Adayı Özer Doğru

WhatsApp Image 2024 01 11 at 20.59.43

Zafer Partisi Gürsu Belediye Başkan Adayı Sevinç Muhammet

WhatsApp Image 2024 01 11 at 21.00.12

Zafer Partisi Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Esgin

WhatsApp Image 2024 01 11 at 21.00.24 2

Zafer Partisi Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ferit Gürsoy

WhatsApp Image 2024 01 11 at 21.00.39 1

“ANKETLER YAPILIYOR, AKTAŞ’TAN BOZBEY’DEN BAŞKA ADAY YOK MU BURSA’DA”

Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bayram Kazancı, “Türkiye’de ilk defa ana muhalefet partisinin ne söyleyeceğini duymak için bu kadar insan buraya geldi. Bir tarafta AK Parti bir tarafta CHP ve takıntıları vardı. İlk defa Türkiye’de seçimlerde muhalefet partisi var. Türk milletinin sesi olan bir siyasi partiyiz biz. Yerel seçimlerde orta oyununu bozmaya geldik. Muhalefet nasıl yapılır? Belediye nasıl alınır? göstermeye geldik. Bozbey mi? olsun Alinur mu? olsun anketleri yapılıyor. Başka belediye başkan adayı yok mu? Onların değirmenine su taşıyorsunuz. Bu büyük bir ayıp. Büyük bir emek hırsızlığıdır. Bütün belediye başkan adaylarımız esnaf esnaf, ev ev dolaşıyorlar. Hiç kimse onlara haksızlık edemez. Biz herkesin emeğine saygı gösteriyoruz. Tüm siyasi partilere saygı gösteriyoruz. 2 kutuplu Bursa yaratmalarına müsade etmeyeceğiz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, aynı tartışmayla yüzde 24’le İstanbul’u aldı. Daha milli, daha yerli olan Zafer Partisi 31 Mart’ta Bursa’yı alacak. Bursa’yı Bursalılara geri verecek” şeklinde konuştu.

“BURSA’DA İNSANIMIZI TANIMIYORUZ”

Bursa’da sığınmacı sorununa değinen Kazancı, “Artık Bursa’da insanımızı tanıyamıyoruz. Çarşamba’da tabelalar Arapça tabela doluydu, seçime yakın Türkçe’ye çevirildi. Yüzde 10 olması gereken yabancı sayısı yüzde 50’ye çıkarıldı. Bir evde 10 aile oturursa kira ödemek zor olmaz ki. Zafer Partisi Bursa’yı alması demek sizin rahatça kira ödemeniz demek. Sığınmacı problemini çözeceğiz, Türk devletinin kanunlarına uyacağız. Uyuşturucu sorununu da kökünden çözmek zorundayız. Alinur kim? Biz bu belediye başkanını göndereceğiz. Bunu Bursa için istiyoruz. Adım adım, sokak sokak gezip Türkiye’nin milli olma fikrine hizmet edeceğiz” dedi.

“NE YAPTINIZ BURSA İÇİN”

Bursaspor hakkında da konuşan Kazancı, “Türkiye’de Anadolu’dan çıkan şampiyon takımımız bugün rezil halde. Bugünkü belediye başkanı Bursaspor’a imha planı yapıyoruz diyor. Siz bu belediye başkanına oy veriyorsunuz. Zafer Partisi Bursaspor’u imha ettirmeyecek, ettirmeyiz. Bir de Bozbey var. Bursaspor’u destekleyeceğiz, İnegölspor’u destekleyeceğiz diyor. Bunlar marka yönetimini bilmediği için şehir yönetimini de bilmiyor. Bursaspor lehine bir kez tweet atmış mı? PKK’lılar ile işbirliği yapan milletvekilleri tweet atarken, bugün hangi yüzle Bursaspor’u destekliyoruz diyorlar. Marmara ölürse Türkiye ölür. Bize bir şey olursa Bursa’ya Marmara’ya, Anadolu bize bakamaz. Büyük Marmara depreminin olması Türkiye’nin bağımsızlığını yitirmesi demektir. Zafer Partisi’nin 5 yıllık planında acil eylem planı, orta eylem planı ve uzun vadeli eylem planıyla dirençli şehirler üretmek zorundayız. 21 yıldır iktidarda olan AK Parti bunlar için ne yaptı? Bırakın İstanbul’u, Bursa’da bu kadar zamandır iktidardasınız. Ne yaptınız Bursa için? Beşevler’de, İhsaniye’de rantsal dönüşüm yaptınız” dedi.

“31 MART AKŞAMI BURADA SELAMLAMA KONUŞMASI YAPACAĞIM”

Zafer Partisi bu memleketin dinini de koruyacak tek partidir diyerek konuşmasına devam eden Kazancı, “Bizi cemaatlerle karıştırmasınlar. Biz hak yemeyen, haram yemeyen gerçek dindarlarız. Tüm dinlere tabiki saygı duyuyoruz. Bizi dinsizlikle suçlamaya çalışanlar, cemaatlerin, biat edenlerin partisi. Türkiye’yi cemaatler yönetmeye başladı. Yapacağım ilk işlerden bir tanesi, Bursa’ya üniversite okumaya gelen öğrencilerin, “nerede kalacağım?” sorunu olmayacak. Konaklaması Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olacak. Biz bunu finanse edeceğiz. Sadece sığınmacıları göndersek bu sorunu zaten halledeceğiz. Her seçim dönemi “Bursa’ya tren geliyor” diyorlar. 20 yıldır tren yok. Bursa’da tren yolunu 2 yılda bitiririz. 31 Mart akşamı buradan sizi yine selamlama konuşmasına davet ediyorum” açıklamalarında bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ