Zirvede Haber

İYİ Partide Bir İstifa Daha!

İYİ Partide Bir İstifa Daha!

” İlk günden itibaren bizlerde bu partinin içinde yer aldık. Dünya lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda yürüyen ve büyüyen bir partiyiz diye düşünürken..!!” sözler İYİ Partinin kuruluşundan itibaren karşısına çıkan her engele “Bunda da vardır bir hayır…” diyerek bakan 2018 ve 2023 Genel seçimlerinde milletvekili adaylığına soyunan bir dönemde partide “Ağabey” formülü gündeme geldiğinde fedakarlıktan kaçınmayan Bursa’nın yerli ismi Zafer Milli’ye ait. Milli; “2018 yılından bugüne kadar şerefle taşıdığım İYİ PARTİ üyeliğimden istifa etmiş bulunuyorum. Yola çıkarken milyonlara umut olacak duygu ve düşünce içerisindeydim. Sn. MERAL AKŞENER’in ve partimizin çalışmalarında ülkemizin makus talihini nasıl değiştiririz diye tüm partililerimizle beraber bir nefer gibi çalıştım. 2. Dönem GİK ÜYELİĞİ ve Bursa’dan M.V adayı oldum. Çalışmalarımda büyük bir azim ortaya koydum. Bu bağlamda ülkemizin sosyal ve ekonomik sorunlarını tespit ve çözüm önerilerimi içeren makaleler yazdım. Konu ile alakalı yazılarımı gerek sosyal medyadan gerekse yazılı olarak genel merkezimize ulaştırdım. Yazılarımla alakalı sn. Ayfer Yılmaz hanımefendi haricinde hiçbir yetkili den bir cevap alamadım. Kendilerine teşekkür ederim.

Hayatım dürüstlük ve ülke sevdalısı ilkeler üzerine kuruludur. Son M.V’ liği temayül yoklamasında ikinci bölgede maddi menfaat karşılığı mükerrer oy kullanılarak haksız bir sıralamanın oluşturulması tarafımı umutsuzluğa sürükledi. Konuyu sn. Genel başkana iletmeme rağmen hiçbir müdahale yapmadılar. Konuya müdahil m.v ve tüm ilkesizlere Hakkımı helal etmiyorum.
Partimiz de son genel seçimlerde ve yerel seçim öncesinde doğru zamanda yanlış hareketler nedeni ile halk nazarında ciddi bir itibar ve oy kaybı yaşadı, halen bu kan kaybetmeler devam ediyor. Parti içi komitecilik aklı selim insanları ürkütmüş olup partimizi marjinal duruma sokmuştur. Parti içi konulardaki olumsuzlukların mahkeme kapılarına taşınması bir siyasi parti için rezalet noktasıdadır. En büyük kazancım parti çalışmalarında tanımış olduğum değerli ülke sevdalıları oldu. Kendilerini tanımaktan şeref duyuyorum. Bundan sonra da ÜLKE menfaatları için çalışmaya devam edeceğim.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ