Zirvede Haber

Decollage Art Space Ocak Etkinlikleri

Decollage Art Space Ocak Etkinlikleri

Decollage Art Space, seneye dopdolu bir programla başlıyor. Farklı disiplinleri ortak bir çatı altında buluşturan oluşum, Ocak ayında birçok etkinlikle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor.

Decollage Art Space, zengin etkinlik serisine ek olarak 11 Ocak- 4 Şubat 2024 tarihleri arasında, “Voyeur” adlı karma sergiye ev sahipliği yapıyor.

Aşağıda detaylı programını bulabileceğiniz etkinliklerde buluşmak üzere.

6 Ocak Ercan Kesal ile İmza Günü

16:00-18:00

Duayen sanatçı Ercan Kesal, Decollage’da “Edebiyat Buluşmaları” kapsamında sizlerle!

”Başkalarının hayatlarına ancak bu şekilde vâkıf olabilir. Kendi acısını fark etmiş bir insan, bu tür bir acıyı deneyimleyen bir başkasını yazabilir, çekebilir, oynayabilir, gösterebilir. Çünkü insanın ilk müracaat öznesi kendisidir.”

Sizleri Ercan Kesal’ın ”Cebimdeki Ekmek Kırıntıları” kitabının imza günü ve söyleşisine bekliyoruz.

Etkinliğimiz ücretsiz olup, rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.

6-7 Ocak Göksin Carey ile Bireysel At Heykelciliği Atölyeleri

09:00-17:00

Decollage Art Space, sanatın özgün dokunuşunu hissetmek isteyenleri, Göksin Carey’in rehberliğinde düzenlenecek olan “Bireysel At Heykelciliği Atölyesi”ne davet ediyor. Bu özel atölyede, katılımcılar, usta heykeltraş Göksin Carey ile birlikte, kendi elleriyle bir at heykeli yaratmanın keyfini yaşama fırsatı bulacaklar. Carey’nin rehberliğindeki bu bireysel atölye, sanatın dokunuşunu ve kişisel yaratıcılığı birleştirerek katılımcıya özel bir sanat deneyimi sunacak.

Melis Arslan ile Heykel Atölyeleri:

8-15-22-29 Ocak 12:00-15:00

10-17-24-31 Ocak 19:00-22:00

Temel Heykel Dersleriyle Melis Arslan, Decollage Art Space’te!

Decollage Art Space, sanatseverleri heykel sanatının büyülü dünyasına davet ediyor. Ocak ayında, sanatın özgün ifadesiyle buluşmak isteyen herkes için Melis Arslan’ın önderliğinde heykel atölyeleri düzenlenecek.

Temel Heykel Dersleri kapsamında, 1-2 hafta boyunca kulak, burun, dudak ve göz organlarının detaylı etütleri gerçekleştirilecek. Bu sanat yolculuğunda, 3-4 hafta süren portre kabartma çalışmalarıyla başlayacak ve katılımcılar, el, ayak ve vücut parçalarının etütleriyle devam edecekler. Heykelin derin dünyasına yapılan bu yolculuk, 7-8 hafta süren torso, kros ve antik Yunan beden formlarının etütleriyle zenginleşecek.

8-15-22-29 Ocak Maria Hamalainen ile Sıfırdan Piyanoya

19:00-20:00

20:00-21:00

Maria Hamalainen ile Sıfırdan Piyanoya Decollage Art Space’te!

Maria Hamalainen’in rehberliğinde gerçekleşecek “Sıfırdan Piyanoya” atölyesi, müzik tutkunlarını piyano dünyasına adım atmaya davet ediyor. Atölye, katılımcılara müzik notalarını doğru okumanın inceliklerini öğrenme, piyano tekniğinin temel prensipleri ve ergonomisi üzerine detaylı bir yolculuk, virtüözlük becerilerini geliştirme imkânı sunacak.

Maria Hamalainen, piyano parçalarını çalışmak, doğaçlama yapmak ve müzik teorisi, müzik tarihi ile analizi içeren derslerle katılımcılara kapsamlı bir müzik deneyimi yaşatacak.

8-15-22-29 Natalia Smolenenkova ile Vitray Atölyesi

19:00-22:00

Decollage Art Sapce’de Natalia Smolenenkova ile Renkli Camların Büyüsü: Vitray Atölyesi

Decollage Art Space, ocak ayında da Natalia Smolenenkova ile vitray atölyesine ev sahipliği yapıyor. Bu dört günlük atölyede, vitray sanatının temellerini öğrenecek, kendi tasarımlarınızı hayata geçirecek ve renkli camların büyülü dünyasında bir yolculuğa çıkacaksınız.

10-17-24-31 Haluk Polat ile Mutluluk Veren Şarkılar Atölyesi

13:00-15:00

Haluk Polat’la Mutluluk Veren Şarkılar Atölyesi Decollage Art Space’te!

Mutluluğun sesi nedir? Bu sorunun cevabı, her birey için farklı olabilir. Ancak, mutlulukla ilişkili kavramlar, hepimiz için ortaktır. Bu kavramlar arasında sevgi, umut, neşe, huzur, özgürlük, vb. sıcak kavramlar yer alır.

Haluk Polat’ın Ocak ayı içerisinde Decollage Art Space’te düzenleyeceği “Mutluluk Veren Şarkılar Atölyesi” içinizi ısıtacak cinsten. Bu atölyede, her hafta önceden belirlenen mutluluk kavramı ve ilişkili kavramlar üzerine konuşulmak suretiyle, haftanın konusuna ilişkin şarkının öğretilmesi ve seslendirilmesi, nefes ve ritim çalışmaları yapılacak.

12 Ocak Jazz Trio 20:30

Cazın Büyüleyici Dünyasına Yolculuk: Jazz Trio

Decollage Art Space, müzikseverleri büyüleyici bir caz deneyimine davet ediyor! Ünlü oyuncu ve müzisyen Celal Kadri Kınoğlu’nun liderliğindeki Jazz Trio, gitarda Sinan Altıparmak ve kontrbasta Baran Say ile eşsiz bir performans sergileyecek. Seçkin caz standartlarının yanı sıra, özgün yorumları ve etkileyici sahne performanslarıyla bu trio, dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

12 Ocak Sinem Kaya ile Resim ve Şarap: Sandro Botticelli

19:00-22:00

Tüm sanat ve şarap tutkunlarına, resim yapmak istemesine rağmen bu isteğini erteleyenlere, kendisini resim konusunda geliştirmek isteyenlere çağrı! Decollage Art Space’in Wine and Art konseptli Sinem Kaya ile Resim ve Şarap atölyesi 12 Ocak’ta.

Atölyemizde Sinem Kaya eşliğinde Sandro Botticelli’nin “Venüs’ün Doğuşu” tablosu yapılacaktır. Temel resim eğitimi ile başlayarak, her katılımcıya uygun programlarla ilerleyecek atölyede, katılımcıların bireysel ihtiyaç ve eğilimlerine uygun bir biçimde çalışmalar yapılacak, Sandro Botticelli üzerine sanat eğitimi eşliğinde katılımcıların bakış açısı genişletilecektir. Atölyede iki kadeh şarap ikramımızdır. Malzemeler Decollage Art Space tarafından karşılanacaktır.

13-20 Ocak Ahsen Küçükçalık ile Suluboya Atölyesi

12:00-15:00

Ahsen Küçükçalık ile Sulu Boya Atölyesi Decollage’da!

Decollage Art Space, sanatseverlere muazzam bir deneyim sunmaya hazırlanıyor! Ahsen Küçükçalık’ın rehberliğinde gerçekleşecek Suluboya Atölyesi, 13 ve 20 Ocak’ta kapılarını aralayacak. Sınırlı sayıda kontenjanla düzenlenen bu özel atölyede katılımcılar, sanatla zihinsel keşiflerini birleştirerek sulu boya tekniğini keşfedecekler.

Atölye süresince, Küçükçalık’ın önderliğinde katılımcılar, tuval üzerine renkleri ve dokuları ustaca işleyerek kendi sanat eserlerini yaratacaklar.

14 Ocak Özlem Birkan ile Modern Kintsugi Atölyesi

11:00-17:00

Kintsugi, kırılmış ya da çatlamış seramiklerin “urushi” adı verilen özel bir reçine ve altın kullanılarak onarıldığı, tarihi 16. yüzyıla dek uzanan bir Japon sanatıdır. Kintsugi, her yıkımın bir son olmadığını gösteren, onarılan yerleri gizlemek yerine altın ile belirginleştirerek objenin yaşanmışlığının değerini ortaya koyan bir sanattır. Bu teknik ile onarılan obje artık eşsizdir, biriciktir. Özlem K. Birkan ile Modern Kintsugi atölyemizde kırılan objeleri onarırken Kintsugi yoluyla kişisel yıkımlarımız ve kendimizi onarma sürecimize dair de farkındalık geliştireceğiz.

15 Ocak AN Vokal ile Şarkılarla Nazım 20:00

Decollage Art Space, sanatın en derin ve duygusal anlarını bir araya getirmek üzere unutulmaz bir geceye ev sahipliği yapıyor. 15 Ocak’ta gerçekleşecek olan AN Vokal’in muazzam performansında, piyanist Haluk Polat önderliğindeki ekip, Nazım Hikmet’in kelimelerini melodilere dönüştürerek izleyicilere benzersiz bir deneyim sunacak.

15-22-29 Ocak Mira Argun ile Akıllı Telefon Fotoğrafçılığı Atölyesi

19:00-21:00

Uluslararası sanatçı, ödüllü projelerde imzası bulunan profesyonel fotoğrafçı ve fotoğraf eğitmeni Mira Argun’un yirmi beş yıllık deneyimlerinden sentezlediği ve mesleki sırlarla bezenen atölyesi Decollage Art Space’te!

Keşfinden beri yaşamın ayrılmaz bir parçası olan fotoğraf sanatı, artık cep telefonları sayesinde sürekli yanımızda. Bloggerlar, e-ticaret yapanlar, gayrimenkul satıcıları, gezginler, yemek fotoğrafı tutkunları… Bu atölye sizler için özel hazırlandı. Atölye sonunda katılım sertifikası verilecektir.

Akıllı Telefon Fotoğrafçılığı-1 (Teknik Bilgiler) (120 dakika)

Akıllı Telefon Fotoğrafçılığı-2 (Görsel Tasarıma Giriş/Styling/Işık Yönetimi/Stilllife) (120 dakika)

Akıllı Telefon Fotoğrafçılığı-3 (Doğru Fotoğraf İçin Oran, Denge, Sıradüzen, Kontrast, Gestalt) (120 dakika)

17 Ocak Cem Fırat ile Kokteyl Atölyesi

19:00-22:00

Decollage Art Space’te muhteşem bir akşam için sizi Cem Fırat ile Kokteyl Atölyesi’ne davet ediyoruz!

Bu özel etkinlikte, Fırat’ın rehberliğinde 2 viski kokteyli hazırlama şansı yakalayacaksınız. Aynı zamanda kokteyllere uygun atıştırmalıkları seçerken Cem Fırat’ın önerilerinden faydalanabileceksiniz. Bir kültür olarak kabul edilen viski ile ilgili sürükleyici bir slayt sunumuyla bu içkinin sırlarını keşfedeceksiniz.

20 Ocak Işıl Yücesoy ile Zamansız Şarkılar 20:30

Işıl Yücesoy, “Zamansız Şarkılar”ıyla bir kez daha Decollage Art Space’te!

Efsanevi oyuncu Işıl Yücesoy, içinizi ısıtacak şarkıları ve güzel sohbetiyle Decollage Art Space’e konuk oluyor. “İçmeden Sarhoş”tan “Ya Seninle Ya Sensiz”e, “İspanyol Meyhanesi”nden “Anlamazdın”a; Işıl Yücesoy’un şarkıları arasında anlattığı anılarıyla özel bir akşam sizleri bekliyor.

26 Ocak Aysun Toksöz ile Mozaik Atölyesi

13:00-17:00

Dünyanın en eski sanatlarından biri olan mozaik sanatının temel tekniklerini ve tarihi önemini öğreneceğimiz Aysun Toksöz ile Mozaik Atölyesi Decollage Art Space’te.

Atölye çalışması sırasında eğitmenimiz Aysun Toksöz, mozaik sanatı hakkında çeşitli bilgiler vererek yaşadığımız toprağın tarihine bizleri yakınlaştıracak. Atölyemize katılmak için daha önce eğitim almanıza gerek yoktur.

31 Ocak Trio Galante 20:30

Trio Galante Decollage Art Space’te!

Geçtiğimiz yıl bir araya gelen Trio Galante, flüt, viyolonsel ve piyano üçlüsü olarak müziğin büyülü dünyasını keşfetmeye davet ediyor. Ceyda Sağlam’ın flüt, Ayşem Ersoy’un viyolonsel ve Verda Karaçil Cerit’in piyano performanslarıyla Trio Galante, Decaollage Art Space’te unutulmaz bir müzik deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Sinem Kaya ile Yağlı Boya Resim Atölyesi

Her Salı: 12:00-15:00

Her Perşembe: 19:00-22:00

Decollage Art Space’te, Sinem Kaya ile resim atölyeleri devam ediyor!

Atölyeye katılım için daha önce resim yapmış olmanıza gerek yok.

Temel yağlıboya eğitimi ile başlayarak, her katılımcıya uygun programlarla ilerleyecek atölyede, katılımcıların bireysel ihtiyaç ve eğilimlerine uygun bir biçimde çalışmalar yapılacak, sanat tarihi eğitimiyle katılımcıların bakış açısı genişletilecektir.

Atölye 4 haftadan oluşmaktadır.

Malzeme listesi atölye öncesinde katılımcılarla paylaşılacaktır.

Ziyaret Saatleri:

Her gün: 10:00 – 18:00

Adres:

Suadiye Mahallesi, Müzeyyen Sokak, No:4/1, 34740, Kadıköy/İstanbul

İletişim:

+90 (532) 363 09 89

info@decollageartspace.com

www.decollageartspace.com

https://www.instagram.com/decollageartspace/

Ulaşım:

Marmaray ulaşımı için Suadiye İstasyonu’nu, İETT ulaşımı için ise Tan Sokak Otobüs Durağı’nı

kullanabilirsiniz. Araçla gelenler için Decollage Art Space önünde İSPARK park imkânı bulunmaktadır.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ