Zirvede Haber

Ateş: Failler hemen yakalansın!

Ateş: Failler hemen yakalansın!

Sinan Ateş’in ölümünün üzerinden 1 yıl geçti. Ateş’in eşi Ayşe Ateş ise cinayetin gerçekleştiği yerde önemli açıklamalarda bulundu.

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’ten açıklama!

Sinan Ateş’in ölümünün üzerinden 1 yıl geçti…

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, geçtiğimiz yıl Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

sinan ates 1 1

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ise suikastın birinci yılında, cinayetin işlendiği noktada önemli açıklamalarda bulundu.

Ayşe Ateş, “Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Adalet Bakanımıza, İçişleri Bakanımıza, Ankara Başsavcısına, soruşturmayı yürüten savcılara, yargı camiamızın şerefli, namuslu hâkim ve savcılarına sesleniyorum. İki tane küçük evladımın yetim kaldığını kimse unutmasın. Başka yavruların yetim kalmasına izin vermeyin. Herkes güven içinde yaşasın. İnanıyoruz ki adalet, devletin temelidir. İdarecilerin görevi ise en başta adaleti tesis etmektir. Lütfen dışarıda, elini kolunu sallayarak gezen tüm failleri bir an önce yakalayın ve adaleti tesis edin. Unutmayın ki eksik ve geç gelen adalet, adalet değildir” açıklamasını yaptı.

ATEŞ: “ÖLEN İLE UĞRAŞMAYI BIRAKAN ŞEYTANIN BİLE NEFRETİNİ KAZANDILAR”

Biz ömrümüzü verdiğimizi davamıza, canımızı da verdik. Buna rağmen, bazı çevrelerin tavırları ve iftira dolu söylemleri bize aşağılık cinayet kadar ağır geldi. Babasız kalan iki evladımın hayat boyu yaşayacağı travmayı düşünemeyecek kadar gözlerini nefret bürüyenler, şehidimizin arkasından sergiledikleri çirkin tavırla, ölen ile uğraşmayı bırakan şeytanın bile nefretini kazandılar.

Ayşe Ateş‘in açıklamalarına İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş da eşlik etti.

Edinilen bilgiye göre, yarın Bursa’da Emir Sultan Camii‘nde ikindi namazına müteakib Sinan Ateş ve şehitler için mevlüt okutulacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ