Zirvede Haber

Osmangazi’nin Kalbi Yeniden Marka Olabilecek mi?

Osmangazi’nin Kalbi Yeniden Marka Olabilecek mi?

Bursa’nın eski yıllarında Kükürtlü Mahallesi gözde yerleşim yerlerindendi. Çekirge’de, Kükürtlü’de oturmak prestij meselesiydi. Şehrin iş insanları, akademisyenleri, doktorları burayı tercih eder, ona göre de sunulan imkânlardan faydalanırlardı. Mahallenin Heykel’e yakınlığı ve aynı anda Bursa’nın pek çok noktasına ulaşım için merkezi konumda olması, popülerliğini daha da katlıyordu. Şehrin ilk AVM’si Pembe Çarşı bu mahalle ile özdeşleşti. Kükürtlü’nün en büyük ihtiyacının bir pazar alanı olduğunu ifade ederken yaşlılar ve çocuklar için yürüyüş ve park alanlarının eksikliğine de İlk göze çarpan unsur. Kükürtlü’de ev kiralarının fiyatının epey yüksek olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Tüm bu olumsuz tabloyu kökünden değiştirmeye ant içmiş bir kadın muhtar adayı olarak dikkatleri üzerine çekiyor. “Kükürtlü mahallesinin bir sakini olarak, çözüm odaklı, planlı ve şeffaf bir yönetim için adayım. Amacımız; oluşturduğumuz ekiple Kükürtlü mahallesini daha konforlu, daha yaşanabilir ve mutlu bir mahalle yapmak. Ortak kullanım alanlarımız daha rahat ve temiz kullanılmasını, belediyelerle iş birliği yaparak hizmetlerden en iyi şekilde yararlanmamizi sağlamak. Tüm mahalle sakinimizin gelişen ve değişen Kükürtlü ihtiyacı var. Halkın sorunlarını ilgili makamlara götüren ve çözen bir muhtar olmak amacındayım.” evet bu sözlerin sahibi Drama Öğretmeni Mediha Celev Uzunorman. Bakalım Mediha Celev Uzunorman muhtar seçilirse hedeflerini tutturabilecek mi?

Mediha Celev Uzunorman kimdir? 16 Ekim 1981 yılında Bursa da doğdum. Liseye kadar tüm öğrenimlerimi Bursa da tamamladım. Anadolu üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümünü bitirdim. Üzerine drama eğitimini Uludağ Üniversitesinde aldım. Çeşitli devlet okullarında drama eğitmenliği yaptım. Evli ve 2 çocuk annesiyim.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ