Zirvede Haber

Osman Genç ve Güney Sudan Bakanı Michael Makuei Lueth Yeni Projeleri değerlendirdi

Osman Genç ve Güney Sudan Bakanı Michael Makuei Lueth Yeni Projeleri değerlendirdi

Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç, Güney Sudan Bakanı Michael Makuei Lueth ve heyetiyle bir araya geldi. İletişim teknolojileri ve posta hizmetleri projeleri ele alındı

Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç , Güney Sudan Cumhuriyeti Bilgi, İletişim Teknolojileri ve Posta Hizmetleri Bakanı Michael Makuei Lueth ve Heyeti İle Bir Araya Geldi. Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç Güney Sudan Cumhuriyeti Bilgi, İletişim Teknolojileri ve Posta Hizmetleri Bakanı Michael Makuei Lueth ve beraberindeki heyetin ülkemize gerçekleştirdikleri ziyarette bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı külliyesi ziyaretinin ardından posta hizmetleri alanı ile iletişim teknolojilerinde hayata geçirilebilecek projelerle yatırımları ele almak ve ikili ilişkileri pekiştirmek adına düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelindi.

Ziyaret kapsamında, Sayın Bakan, Güney Sudan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Majok Guandong, Bakanlık Müsteşarı Dr. Yath Awan Yath ve Afrika -Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç gerçekleşen görüşmelerde, iki kardeş ülke arasındaki sıcak ilişkilerin güçlenmesine yönelik anlaşmaları ve konuları ele aldı.

Ziyareti sonrasında karşılaştığı misafirperverlikten ve dostane karşılamadan son derece memnun olduğunu dile getiren Bakanlık Müsteşarı Dr. Yath Awan Yath , en kısa sürede Türkiye’yi tekrar ziyaret etmek istediğini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ