Zirvede Haber

Bybit, Önemli Rezerv Kanıtı Denetiminde Varlıkların Tam Desteklendiğini Onayladı

Bybit, Önemli Rezerv Kanıtı Denetiminde Varlıkların Tam Desteklendiğini Onayladı

Hacim bakımından dünyanın üçüncü büyük kripto para borsası olan Bybit, rezerv kanıtı denetimini sektör lideri 32 kripto para borsasını kapsayacak şekilde genişleterek şeffaflığa ve güvenliğe olan bağlılığını bir kez daha gösterdi.

Bu sıkı denetim, tüm varlıkların %100-124 arasında değişen oranlarda, Bybit’in titizlikle yönetilen cüzdanları tarafından tamamen desteklendiğini doğrulamaktadır.

Kripto para endüstrisinde artan şeffaflık talebine yanıt olarak Bybit, müşteri varlıklarının kapsamlı bir şekilde desteklendiğine ve güvende olduğuna dair güvence sağlayarak rezerv kanıtı denetimini genişletti. En son denetim, incelenen 32 kripto para biriminin her birinin tamamen teminatlandırıldığını ve Bybit’in çok katmanlı cüzdan sisteminde tutulan varlıkların %100 ila %124üne karşılık gelen rezervlerin bulunduğunu doğruladı.

Bybit’in şeffaflığa olan bağlılığı, CoinGecko’nun Güven Skorunda mükemmel 10/10 ve 2023 CCData Kripto Borsası Karşılaştırma Raporundan alınan ‘AA’ derecesi de dahil olmak üzere olağanüstü sıralamalarıyla daha da sağlamlaşıyor. Bu övgüler borsanın sektördeki en iyi uygulamalardaki liderliğinin altını çiziyor.

Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou: ” Düzenli rezerv kanıtı denetimleriyle şeffaflığa yönelik proaktif yaklaşımımız, doğrulama yoluyla güvene olan temel inancımızı yansıtıyor” dedi. “Kripto gibi dinamik bir ortamda, rezervlerin kanıtlanması kritik öneme sahiptir. Yatırımlarının güvende olduğunu ve en üst düzeyde dürüstlükle yönetildiğini bilerek kullanıcılarımıza güven veriyorlar.”

Bybit’in özel olarak tasarlanmış cüzdan sistemi, soğuk, sıcak ve sıcak cüzdanları içererek optimum güvenlik sağlar ve gerektiğinde fonlara hızlı erişim sağlar. Önde gelen üçüncü taraf saklayıcılar Fireblocks ve Copper ile birlikte Bybit, kripto borsa pazarına liderlik etmeye devam etmek için gerekli güvenliği sağlıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ