Zirvede Haber

“TERÖRE LANET” YÜRÜYÜŞÜ

“TERÖRE LANET” YÜRÜYÜŞÜ

YER GÖK AYYILDIZ BAYRAKLAR İLE SÜSLENEN KOCAELİ’DE “TERÖRÜ LANET” YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Şehirde faaliyet gösteren STK’lar, odalar ve sendikaların yer aldığı 145 sivil toplum kuruluşunun üyeleri, Fevziye Camisi’nin önünde toplandı.

STK üyeleri ellerindeki Türk bayraklarıyla Anıtpark’a kadar yürüyen gruplar, Irak’ın kuzeyindeki terör saldırılarında şehit olan askerlerin isimlerini tekrar tekrar haykırdılar. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından dualar edildi.

Grup adına açıklamayı okuyan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Şaban ARLI, aziz şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, “Öfkemiz, acımız kadar büyüktür.” dedi.

Şehitlerin kanlarının yerde kalmadığını ve kalmayacağını vurgulayan ARLI, sözlerine şöyle devam etti:

“Terörle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Hain pusunun ardından şehitlerimizin kanını yerde bırakmayan Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Mehmetçiklerimize ve tüm güvenlik güçlerimize dua ediyor, kahramanlıklarıyla gurur duyuyoruz.

Türk milletinin birliğini yıkmaya çalışan bölücü terörün sözcü ve destekçilerini, ne Meclis’te ne de medyada görmek istemediğimizi bir kez daha beyan ediyoruz. Halkımızdan bu tür bölücü zihniyetlere itibar etmemelerini bekliyoruz. Türk milleti bunların hepsinin hevesini kursaklarında bırakacaktır. Siyasetçi ve ya gazeteci kılığına girmiş hiç kimsenin hiçbir sıfatla şehit ailelerimizin ve şehitlerimizin ruhlarını incitmeye hakları ve hadleri yoktur. Gün, yüce Türk milletinin hakkını, hukukunu savunmak, bölücülüğe ‘dur’ demek, birlik ve beraberlik günüdür.”

Yürüyüşe, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir BÜYÜKAKIN, AK Parti MKYK Üyesi İlyas ŞEKER, eski Milli Savunma Bakanı Fikri IŞIK, Başiskele Belediye Başkanı Yasin ÖZLÜ, Kandıra Belediye Başkanı Adnan TURAN, Gölcük Belediye Başkanı Ali YILDIRIM Sezer, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa KOCAMAN, AK Parti İl Başkanı Şahin TALUS, MHP İl Başkanı Murat Nuri DEMİRBAŞ, CHP İl Başkanı Bülent SARI, İYİ Parti İl Başkanı Nusret ACUR, BBP İl Başkanı Kaan ŞENGÜL, DSP İl Başkanı Halim DEDEOĞLU, partilerin ilçe başkanları, gaziler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Osmanlı Teşkilatı Kocaeli İl Şube Başkanlığı İl Başkanı sayın, Şahin KUTLU tam kadrosu ile çok sayıda kişi katılım sağladılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ