Zirvede Haber

Kış aylarında güçlü bağışıklığın formulü: Süper meyve aronya

Kış aylarında güçlü bağışıklığın formulü: Süper meyve aronya

En yüksek antioksidan içeriğine sahip olan ve içerdiği pek çok vitaminden dolayı “süper meyve” olarak bilinen aronya, güçlü bağışıklığın önde gelen koruyucularından kabul ediliyor.

Aronya meyvesini pek çok farklı formda ürün haline getiren Mor Aronya, kış aylarında da bağışıklık güçlendirici ürünlerini tüketicileriyle buluşturuyor.

Günlük antioksidan ihtiyacını karşılayarak bütünsel sağlığın korunmasına yardımcı olan aronya meyvesi, kış aylarının da vazgeçilmez destekçisi oluyor. Kendi tarlalarında yetiştirdikleri aronyaları, pek çok farklı ürün haline getiren Mor Aronya, Mor Aronya Gummy ve Mor Aronya Aronya Konsantresi ile hem damaklara hem de sağlığa hitap ediyor.

Aronya meyvesinin modern gıda teknolojileriyle üretilerek, kolay tüketilen, jel formlu çiğnenebilir gıda takviyesi Mor Aronya Gummy, hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından severek tüketiliyor. Aronya meyvesinin en lezzetli formlarından biri olan Mor Aronya Gummy, aronyanın faydalarını eğlenceli ve kolay şekilde tüketicilere sunuyor. İçerdiği vitamin ve minerallerle sağlık sistemini destekleyen Mor Aronya Gummy, çocuklar için günde 2 adet, yetişkinler için ise 2-4 adet kullanılabiliyor.

Mor Aronya’nın severek tüketilen bir diğer ürünü Mor Aronya Aronya Konsantresi, sıcak ya da soğuk olarak çeşitlendirilebiliyor. Sulandırılarak kullanılan mega antioksidan deposu aronya konsantresi, dondurma, yoğurt ve müsli içinde kullanılabilirken, aynı zamanda salatalarda sos olarak da tercih edilebiliyor. Gün içinde 2-4 yemek kaşığı aronya konsantresi kullanımı, günlük antioksidan ihtiyacını karşılıyor.

Aronya, Bütünsel Sağlık İçin Sayısız Fayda Sunuyor

Türkiye’de son yıllarda adından sıkça söz edilmeye başlanan aronya, meyveler arasında en yüksek antioksidan değerine sahip olma özelliğiyle öne çıkıyor. Kış mevsiminin zorlu şartlarında hastalıklara karşı dirençli kalmak ve bağışıklığı korumak için aronyadan yararlanılıyor. Aronya, bilinen diğer meyvelerden daha fazla antioksidan içermesinin yanında C vitamini, PP, B, E vitamini ve yüksek miktarda antosiyanin de içeriyor. Potasyum, magnezyum, kalsiyum, manganez ve yüksek oranda lif içeren aronya meyvesinin belirli hastalıkların tedavisinde öne çıktığı biliniyor. Aynı zamanda krem ve sabunlarda, cilt bakımında ve esans ham maddesi olarak kozmetik sanayisinde de oldukça değerli bir yere sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Süper Meyve Aronya İle Kışa Hazırlık

Kış ayına girdiğimiz bu günlerde süper gıda olarak nitelendirilen aronya, bağışıklığın güçlenmesi, alerjilerin önlenmesi ve eklem ağrıları gibi rahatsızlıklarda takviye edici gıda rolünü üstleniyor. Aronya meyvesinin içeriğindeki güçlü antioksidan olan antosiyaninler, yaş ile ilişkili beyin fonksiyonlarının ve hafızadaki bozulmanın yavaşlatılması için mükemmel bir kaynak haline gelerek, yaş fark etmeksizin kişinin genel işlevini artırıyor. Düzenli tüketildiğinde akciğer ve karaciğer temizlenmesini sağlayarak zararlı bakterilerin idrar yoluyla vücuttan atılımını sağlayan süper meyve, karaciğer hücrelerinde metabolik süreci iyileştirmede yardımcı oluyor.

Mor Aronya Hakkında:

‘‘Doğanın Mor Gücü‘’ sloganıyla yola çıkan Aronya A.Ş, Kırklareli ve Yalova’daki arazileri başta olmak üzere farklı yerlerde aronya ekimi gerçekleştirmekte. Aronya meyvesini, ‘’Mor Aronya’’ markasıyla konsantre, reçel, marmelat, sirke, aronya kurusu, aronya tozu, aronya suyu gibi sağlıklı gıda formlarının yanısıra, kapsül,efervesan ve  çiğnenebilir gıda takviyelerini de sevenleriyle buluşturmakta.

Mor Aronya, Polonya’da kırk yılı aşmış bir tecrübe ile organik tarım yapan Biojuice (P.P.H.U Biojuice Piotr Michalak) firmasının da  Türkiye’deki tek temsilcisidir.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ