Zirvede Haber

CW Enerji ‘Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi’nde yerini aldı

CW Enerji ‘Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi’nde yerini aldı
  • CW Enerji, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ‘Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi’nde birbirinden yenilikçi ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, “Her fuarda olduğu gibi bu fuarda da yenilikçi çalışmalarımızı katılımcılara sunduk. Ziyaretçilerimiz standımızı ziyaret ederek ürünlerimizi yakından görme şansı yakalarken, kendilerine uzman ekibimiz tarafından ayrıntılı bilgiler verildi” dedi.

CW Enerji, 20-23 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi’ne katılım sağladı.

Birbiri ardına düzenlenen fuarlarda boy göstermeye devam ettiklerini belirten CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, bu çerçevede İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi’nde de yer aldıklarını söyledi.

Yılmaz, fuarda son teknoloji ile ürettikleri ürünlerini sergilediklerini ifade ederek, “Her fuarda olduğu gibi bu fuarda da yenilikçi çalışmalarımızı katılımcılara sunduk. Ziyaretçilerimiz standımızı ziyaret ederek ürünlerimizi yakından görme şansı yakalarken, kendilerine uzman ekibimiz tarafından ayrıntılı bilgiler verildi. Fuarımız oldukça verimli ve güzel geçti” dedi.

Yeni ürünler üretmeye devam ettiklerini dile getiren Yılmaz, kendilerini sürekli geliştirerek yeni teknolojileri bünyelerine katmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Enerji üretimi ve tüketimi gün geçtikçe artıyor

“Fuarlara katılım sağlayarak yerli ve milli olan güneş panellerimizi geniş ürün yelpazemiz ile tanıtmaya devam edeceğiz” diyen Yılmaz, şöyle devam etti: “Dünyada olduğu gibi ülkemizde de enerji üretimi ve tüketimi gün geçtikçe artıyor. Gelecek nesillerin daha temiz bir dünya içerisinde hayat sürmesi için yenilenebilir temiz enerji üretiminin ve kullanımının yaygınlaştırılması oldukça önemli. Çünkü temiz enerji kullanımının artması gelecek nesillerin yaşayabilecekleri daha elverişli bir dünyaya sahip olmaları demektir.

Biz de CW Enerji olarak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ