Zirvede Haber

EL İŞİ ATKI VE BERELER DAĞAKÇALI ÖĞRENCİLER İÇİN

EL İŞİ ATKI VE BERELER DAĞAKÇALI ÖĞRENCİLER İÇİN

Türk Kızılay Osmangazi Şubesi Kadın Kolları tarafından Dağakça İlköğretim Okulu’nda eğitim gören öğrencilere kışlık mont, bot, atkı ve eldiven hediye edildi.

Hem ülke genelinde hem de Bursa yerelinde düzenledikleri yardım faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren Türk Kızılay Osmangazi Şubesi, bu faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

Türk Kızılay Osmangazi Şubesi Kadın Kolları üyeleri tarafından hazırlanan el emeği atkı, bere, eldivenin yanı sıra mont ve benzeri kışlık giysiler, Osmangazi ilçesindeki Dağakça İlköğretim Okulu’nda eğitim gören öğrencilere hediye edildi.

Türk Kızılay Osmangazi Şubesi Kadın Kolları Başkanı Esin Öztok ve beraberindeki Kızılay Osmangazi Şubesi Kadın Kolları Üyeleri, hediyeleri bizzat öğrencilere takdim etti.

Etkinlik sonrası değerlendirmelerde bulunan Türk Kızılay Osmangazi Şubesi Kadın Kolları Başkanı Esin Öztok, “Kadın kollarındaki gönüllülerimizin el emekleriyle hazırladıkları atkı ve bere ile destekçilerimizin sağladıkları katkılarla alınan mont ve benzeri kışlık kıyafetleri bugün yavrularımıza getirdik. Kızılay Osmangazi Şubesi Kadın Kolları olarak her zaman sahada olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ