Zirvede Haber

5. Kurumsal Sürdürülebilirlik ve Sorumluluk Zirvesi “Üçüz Dönüşüm” temasıyla gerçekleşti

5. Kurumsal Sürdürülebilirlik ve Sorumluluk Zirvesi “Üçüz Dönüşüm” temasıyla gerçekleşti

Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) tarafından Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı (UN SDSN) Türkiye’nin katkılarıyla, Beşinci Kurumsal Sürdürülebilirlik ve Sorumluluk Zirvesi çevrimiçi oturumlar ile gerçekleşti.

Hibya Haber Ajansı 

Dünyada ve Türkiye’de sürdürülebilirlik alanında çalışan birçok uzman ile çeşitli kurumların temsilcilerinin ağırlanacağı zirve, bu yıl “Üçüz Dönüşüm” teması ile toplandı.

Zirve, “Üçüz Dönüşüm ve Türkiye: Tehditler ve Fırsatlar”, “Üçüz Dönüşüm ve İş Dünyası”, “Üçüz Dönüşüm ve Sosyo-Ekonomik Eşitlikler”, “Üçüz Dönüşüm ve Üniversitelerde İyi Uygulamalar”, “Üçüz Dönüşüm için İş Birlikleri”, “Üçüz Dönüşüm: Küresel Gelişmeler, Fırsatlar ve Zorluklar”, “Üçüz Dönüşüm için Finansman” oturumlarından oluştu.

Zirvenin açılış konuşmalarını Boğaziçi Üniversitesi Rektörü ve UN SDSN Türkiye Başkanı Prof. Dr. Mehmet Naci İnci yaptı.

Birinci oturumda OECD Büyükelçisi Prof. Dr. Kerem Alkin, Türkiye Bilişim Vakfı Başkanı Faruk Eczacıbaşı, AB ile İlişkiler Genel Müdürü Elif Kurşunlu ve T.C. Kalkınma Bakanlığı Genel Müdürü Kutluhan Taşkın konuşmacı olarak yer aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ