Zirvede Haber

Mudanya’nın Muhtarlarından “AKIN” Var!

Mudanya’nın Muhtarlarından “AKIN” Var!

CHP Mudanya Belediye Başkan Aday Adayı Akın Poroy Muhtarlarla bir araya geldi. Mudanya’nın hizmet alması için her türlü fedakarlığı yapabileceğini vurgulayan Poroy ‘Benim derdim Mudanya. Gerekirse Büyükşehir’in kapısında yatarım’ dedi.

CHP Mudanya Belediye Başkan Aday Adayı Akın Poroy, Mudanya’daki muhtarlarla kahvaltılı toplantıda buluştu. Heybeli Otel’de gerçekleşen toplantıda Poroy muhtarların sıkıntılarını ve isteklerini dinledi. Mahallelerindeki temizlik konusundaki eksikleri dile getirmesi üzerine onların istekleri doğrultusunda; her mahallede temizlik personelleri görevlendirerek hizmet eksikliğini yerinde gidermek üzere söz verdi.
Mudanya’nın kendi yerel bütçesi ile sıkıntılarını gidermesinin imkansız olduğunu vurgulayan Poroy “Ilımlı siyaset anlayışı ile her sorunu çözeriz. Mudanya için her şeyi yaparım. Gerekirse Büyükşehir’in kapısında yatarım ve taleplerimizi gündeme getiririm. Mudanya’yı hak ettiği hizmet dolu günlere kavuşturmak için ekibimle birlikte göreve hazırız” dedi.
Poroy’un depreme karşı Mudanya’da kentsel dönüşümün kritik önem aldığını vurgulaması üzerine muhtarlar özellikle Güzelyalı imar planları konusunda atılamayan adımları eleştirerek endişelerini dile getirdi.
“Daha iyisini yapacağız” diyerek Mudanya için ekibiyle birlikte tespitlerde bulunan Poroy; trafik, bütçe, belediye hizmetleri,kentsel dönüşüm,kooperatifleşme ve turizm konularındaki projeleri hakkında da muhtarlara bilgiler verdi.


Akın Poroy’un eşi Aylin Poroy da toplantının sonunda söz alarak muhtarlara seslendi. ‘Birçoğunuzun çocuğunu öğretmenlik döneminde okuttum. Eşimin çok başarılı bir başkan olacağını düşünüyorum. Daha güzel günlerde hep birlikte olacağız. Eşlerinizle tanışmayı da sabırsızlıkla bekliyorum” diye konuşan Aylin Poroy muhtarların alkışlarını aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ