Zirvede Haber

DNOişim Yönetim Danışmanlık 15 Yaşında!

DNOişim Yönetim Danışmanlık 15 Yaşında!

28 Kasım2008’de doğan DNO Danışmanlık I Consulting markası 15. Kuruluş yıldönümünükutladı.

“Değişim(Ne, Nerede, Nasıl, Neden, Ne Zaman) olur?” merakı ve soruları ile kurulan “DNODeğişim Yönetim Danışmanlık” markası 16. Yaşına girdi.

Bilenlerinbildiklerini uygulamadıkları sürece, bildikleri ile kalıcı bir fayda ortaya koyamadıklarınıyıllarca tecrübe eden Markanın Kurucusu ve Değişim Yönetimi Danışmanı,Akademisyen Dr. Ejder Ormancı’nın bildiklerini yapmak üzere yolakoyuluşunun başladığı gün, 28 Kasım 2008 oldu.

Dr. EjderOrmancı, kuruluşyıldönümü vesilesiyle yayınladığı mesajda, DNO Danışmanlık’ın 15 yıllıkserüveni esnasında geçirdiği aşamalara değindi:

“2008yılında dünyada yaşanan büyük global kriz, beyaz yakalı pek çok çalışanın ve yöneticininişsiz kalmasına neden olmuştu. Aynı akıbetin bir mağduru olarak o güne dekekiplerimizle birlikte bin bir emeklerle kurduğumuz, bugün hepsi alanında liderkurumlar haline gelen işletmelerde edindiğimiz tecrübe ve birikimi global,ulusal ve yerel ölçekte kurum ve kuruluşların hizmetine sunmak üzere yolaçıktık. 15 yıldır dünyada ve ülkemizde, değişim & dönüşüm odaklı,sürdürülebilir, çevik ve dirençli, kırılgan olmayan, rekabet avantajına veüstünlüğüne odaklı kurumların sayısını arttırmak için strateji ve işgeliştirme, iletişim, pazarlama & satış, uluslararası ilişkiler & kamuilişkileri odaklı yönetim danışmanlık projeleri gerçekleştirdik.

Yolaçıkarken mottomuz “Bilenler Değil Yapanlar Kazanır!” idi. Bu mottoyuhala kullanmakla beraber sadece yapmanın da yeterli olmadığı bir dünyaoluştuğunun da farkında olarak, yaptığını doğru şekilde anlatabilmenin öneminede odaklandık. Bugün müşterilerimize ve bizi tercih eden tüm kişi ve kurumlara “DeğişimSeninle Başlar!” diyoruz. Bizi 15 yıldır tercih eden, yalnız bırakmayan tümpaydaşlarımıza şükranlarımızı iletiyorum.”

EjderOrmancı, sözlerineşu şekilde devam etti:

“15. yıldırtoplu ulaşım sektörü başta olmak üzere pek çok sektöre değişim dönüşüm odaklıyönetim danışmanlık projeleri üreten DNO Danışmanlık olarak, değişimi hergün yeniden kendisinden başlayarak sürdürmeyi, dönüşümü bir yaşam tarzı olarakbenimsemeyi, sürdürülebilir ve çevik kurumların yolculuk hikâyelerinde, onlarayol arkadaşı olabilmeyi hedefliyoruz. Tecrübeli danışman kadromuz “DeğişimleDönüşüm, Değişimde Dönüşüm” sloganıyla, kurumlar için uluslararası veulusal deneyimlerini kullanıp süzerek ortaya çıkardıkları tecrübe ve zengin birikimiyansıtmak üzere gayret gösteriyorlar. Uzun yıllardır birçok projede bir arada değerürettiğimiz, başkanlığını Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi veSosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Yasin ŞehitoğluHocamızın yürüttüğü deneyimli Değişim Liderleri Üst Kurulumuz ile DNODanışmanlık, sivil toplumda, siyasette ve akademide “Değişim Ajanı”olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

DNOYönetim Danışmanlıktoplu ulaşım sektöründe ulusalda E-Kent, Kayseri Ulaşım, İETT, TÖHOB, globaldeUluslararası Toplu Taşımacılar Birliği – UITPOptibus, PARABOLgibi işletme ve sivil toplum kuruluşlarına strateji & iş geliştirme,pazarlama & satış, kamusal & uluslararası ilişkiler, değişim, iletişim,eğitim ve yönetim danışmanlığı yapan DNO Danışmanlık’ın Cumhuriyetimizin100., kuruluşunun 15. yılında da hedefi değiştirmek, dönüştürmek,geliştirmek ve yaptıklarını sürdürebilmek, yeni ve anlık olarak yenilenennormalde çeviklik sayesinde hayatta kalmak, başarılı olmak, fark yaratmak,olana sürekli ilave değer katmak isteyen tüm kurumlara faydalı hizmetlersunmak.

3 yıla yakınsüredir faaliyetlerini Londra merkezli olarak İngiltere’ye ve Karadağmerkezli olarak Balkanlar’a taşıyan DNO Yönetim Danışmanlık,1 yıldır da Suudi Arabistan Cidde merkezli olarak MENA bölgesinehizmetlerini yaygınlaştırdı. Ekibimiz bugüne dek hep olduğu gibi, bundan sonrada değişim isteyenler için, dönüşüm taliplilerine özel ve sadece sürdürülebilirgelişim öncüleri ile yepyeni projelere imza atmak üzere, hep tatlı bir heyecaniçinde ve gerçekten de amatörce sabırsız.”

https://dnoconsulting.com/

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ