Zirvede Haber

DEMET AKALIN EŞİ OKAN KURT’UN MEMLEKETİ MERSİN’DE

DEMET AKALIN EŞİ OKAN KURT’UN MEMLEKETİ MERSİN’DE

Şehir şehir dolaşıp konserlerinde hayranlarıyla buluşmaya devam eden Demet Akalın hafta sonu Adana ve Mersin’de sahne aldı

Kış sezonuna hızlı bir giriş yapan Demet Akalın hafta içi TV8’deki programıyla her gün canlı yayına çıkarken, hafta sonları ise yollara düşüyor. Akalın cuma akşamı Adana, dün akşam ise Mersin’deki Jolly Joker’de iki konser verdi. Biletleri günler öncesinden tükenen konserlere ilgi büyüktü.

Önce Adana’ya giden Akalın Jolly Joker’deki konser sonrası ekibiyle bir kebapçıya giderek Adana’nın meşhur lezzetlerini tatmayı ihmal etmedi. Ertesi gün kızı Hira ile Mersin’e geçen Akalın eşi Okan Kurt’un ailesiyle bir araya geldi. Mersin’de sokakları gezip esnaftan bol bol alışveriş yaptı. Daha sonra  1989’da hayatını kaybeden Bergen’i mezarı başında ziyaret ederek dua etti.

Akşam da Mersin Jolly Joker sahnesinde dünden bugüne hit olmuş şarkılarını söyleyen Akalın unutulmaz bir geceye imza attı. Demet Akalın iki şehri de yanından ayırmadığı kızı Hira ile gezdi. Demet Akalın’ın konser maratonu aralık ayı ve 2024’ün ilk aylarında da aynı hızda devam edecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ