Zirvede Haber

CAFE BAZALİKA İKİ KATLI OLARAK HİZMET VERİYOR.

CAFE BAZALİKA İKİ KATLI OLARAK HİZMET VERİYOR.

Cafe bazilika İznik sahiline yakışır bir şekilde İznik gölünü gören nezih bir o kadarda sakin gençliğe ve gönlü genç olanların misafirlerini rahatlıkla ağırlayabilecekleri, Nişan, Doğum günü, toplantı vb. gibi etkinlikleri de içerisine bulunduran çeşitli yiyecek ve içecek zengin menü çeşitleri ile güzel bir mekân

2017 Yılında İşletmeyi devir alan Ahmet Doğan “Deneyimli Çalışma arkadaşlarımız ile birlikte işletmemizde hizmet vermeye devam ediyoruz bizler memnunuz önemli olan müşterilerimizin memnuniyetleridir” dedi.

Bazilika işletme müdürü Hüseyin Kocabaş” iletmemizde beş deneyimli arkadaş gurubumuz ile gelen müşterilerimize hizmet veriyoruz işletmemiz iki katlı olup kışın sıcak, yazın için klimalarımız mevcut olup her türlü müşterilerimizin rahat edebileceği dışardan gelen dost ve misafirlerini ağırlayabileceği bir yerdir.

Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmemiz için işletme sahibimiz olan Ahmet Doğan Bey yurt dışı gezilerine gidiyor oralarda görmüş olduğu ve almış olduğu bilgiler ile değişik tat ve lezzet çeşitleri ile menülerimizi daha ’da zenginleştiriyoruz.

Bende bir İznikli olarak değerli işletme sahibimiz Ahmet beyin Deneyimleri ve yurt dışı bilgileri ile hizmetleri sunuyoruz Bazilika gibi yerde çalışmakta çok hoşuma gidiyor işimizi de severek yapıyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ