Zirvede Haber

BYCHEM, PLASTEURASIA İSTANBUL FUARI’NDA YENİ TPU ÜRÜNLERİNİ TANITTI

BYCHEM, PLASTEURASIA İSTANBUL FUARI’NDA YENİ TPU ÜRÜNLERİNİ TANITTI

BYCHEM, plastik endüstrisinin her yıl düzenlenen en büyük fuarlarından biri olan Plast Eurasia İstanbul Fuarı’na katıldı. 22-25 Kasım 2023 tarihleri arasında, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 32. kez gerçekleştirilen fuara, dünyanın çeşitli ülkelerinden sektör temsilcileri katıldı.

80 yılı aşkın tecrübesi ve 120 ülkeye ulaşan küresel operasyonları ile lider petrokimya distribütörü BAYEGAN’ın bir iştiraki olarak kurulan ve 2019 yılından bu yana Plastifiyan üretimi yapan BYCHEM, plastik endüstrisine dair son teknolojilerin ve gelişmelerin sergilendiği fuarda yerini aldı. BYCHEM ekibi çeşitli ülkelerden fuar için gelen temsilcilerle yaptığı görüşmelerde ürünleri hakkında bilgi verdi. BYCHEM’in yeni TPU ve Polyester Poliol çözümleri ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Yeni kategorilere yatırım yaparak ve yenilikçi, doğa temelli çözümler geliştirerek ürün portföyünü genişletme misyonuyla çalışmalarını sürdüren BYCHEM, yeni Termoplastik Poliüretanlar ve Polyester Polioller serisini piyasaya sürdü. BYCHEM, fuara BYFLEXX Plastikleştiriciler: DOTP I DOA I TOTM, BYFLEXX Termoplastik Poliüretan, Polyester Polioller, TPU Yapıştırıcılar ve E-TPU ürünleri ile katıldı. BYFLEXX Termoplastik Poliüretan ürünleri özellikle müşteriye özel çözümleri ile öne çıkıyor.

Orta Doğu, Avrupa ve Türkiye bölgesinin önde gelen DOTP üreticilerinden birisi olan BYCHEM yeni yatırımıyla Türkiye’nin yerli sermayeli en yüksek kapasiteye sahip TPU üreticisi olarak yurt içi ve ihracat pazarlarını hedefliyor. BYCHEM, Gebkim Organize Sanayi Bölgesi’nde 35.000 m2 alana kurulu yeni tesisinde Ar-Ge ve inovasyonu çalışmalarının odağına alarak uluslararası kabul görmüş yönetim ve kalite sistemlerini benimsiyor; global ve sektöre özel standartlara uygun olarak faaliyet gösteriyor. BYCHEM Ar-Ge, endüstri-akademi iş birliğini güçlendirmeyi amaçlayan disiplinlerarası bir yaklaşımla yeşil teknolojilere ve doğa temelli çözümlere odaklanıyor. Ar-Ge faaliyetleri, müşteri taleplerini etkili bir şekilde karşılamak için özelleştirilmiş çözümler sunmayı ve formül ayarlamaları yapmayı amaçlıyor.

Sürdürülebilirlik yaklaşımını “Çevreye saygı” ve “İnsan sağlığına ve güvenliğine saygı” temel ilkelerine dayandıran BYCHEM, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere güçlü lojistik ağını ve çeşitli nakliye yöntemlerini kullanıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ