Zirvede Haber

EV ‘BİZE KALDI’! SEÇKİN SÜNGÜÇ VE VE FEZİ ALTUN’UN ÜNLÜ KONUKLARI HARBİYE’DEKİ ‘EV’DE EĞLENDİ

EV ‘BİZE KALDI’!    SEÇKİN SÜNGÜÇ VE VE FEZİ ALTUN’UN ÜNLÜ KONUKLARI HARBİYE’DEKİ ‘EV’DE EĞLENDİ

İletişimci Özgür Aras’ın yeni kulübü, dansın, müziğin ve yemeğin içinde olduğu, Harbiye’deki EV önceki akşam birçok ünlü isme ev sahipliği yaptı. Makyaj sanatçıları Seçkin Süngüç ve Fezi Altun, Youtube programları ‘Bize Kaldı’nın üçüncü yılını EV’de kutladı

Ünlü iletişimci Özgür Aras ve Klein Entertainment imzalı, İstanbul’un yeni kulübü EV açılır açılmaz büyük sükse yapmıştı. Sosyal medyada Özgür Aras’ın “Bu akşam neredesin? -EV’deyim” paylaşımlarıyla gündem olan EV önceki akşam sanat, iş, cemiyet ve medya dünyasının yıldızlarını ağırladı.

EV, makyaj sanatçısı Seçkin Süngüç ve Fezi Altun‘un birbirinden ünlü isimleri konuk ettiği YouTube programları ‘Bize Kaldı’nın 3‘üncü yaş partisine ev sahipliği yaptı. Ünlü konuklarıyla dikkat çeken gecede EV’den bol bol sosyal medya paylaşımları yapıldı.

Konuklar arasında Hande Ataizi, Atiye, Didem Soydan, Umut Eker, Onur Büyüktopcu, Dilan Tatlıses, Elif Buse Doğan, Seda Mete, Bircan Bali, Önder Tiryaki ve daha birçok ünlü isim vardı. Herkes ‘EV’ haliyle objektife samimi pozlar verdi!

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ