Zirvede Haber

TurkNet’ten yeni fırsat: 12 ay boyunca sabit fiyat, dilediğinizde iptal özgürlüğü!

TurkNet’ten yeni fırsat: 12 ay boyunca sabit fiyat, dilediğinizde iptal özgürlüğü!
TurkNet, yüksek hızlı taahhütsüz internet deneyiminin yanında şimdi de sabit fiyat avantajı sağlıyor. 12 Ay Sabit Fiyat Avantajı ile kullanıcılar aylık 299,90 TL yerine sadece 279,90 TL ödeyerek yüksek hızlı internetin keyfini çıkarıyorlar hem de taahhüt vermeden bir yıl boyunca fiyatlarını sabitleyerek enflasyondan etkilenmiyorlar.
Türkiye’nin yeni nesil internet sağlayıcısı TurkNet, özgür internet anlayışıyla herkesin yüksek hızlı iyi bir internet deneyimine ulaşmasını hedefliyor. TurkNet’in başlattığı 12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı ile internet kullanıcıları, aylık 299,90 TL yerine sadece 279,90 TL ödeyerek tam 12 ay boyunca özgür internetin keyfini çıkarıyorlar. Bu kampanyanın, yüksek hızlı interneti daha erişilebilir ve makul fiyatlarla sunma misyonlarının bir parçası olduğunu belirten TurkNet CEO’su Cem Çelebiler, “Kullanıcılarımıza en iyi hizmeti sunmaya çabalıyoruz. TurkNet olarak, müşteri memnuniyetini ve özgürlüğünü her zaman ön planda tutuyoruz. Bu kampanya ile kullanıcılarımız, bütçelerini zorlamadan ve fiyat değişikliklerinden etkilenmeden yüksek hızlı internetin keyfini çıkarıyorlar. Üstelik herhangi bir taahhüt vermeden diledikleri zaman hizmetlerini iptal ederek kalan tutarlarını geri alabiliyorlar ” dedi.

TurkNet Yeni bir ödeme sistemi ile yüksek hızlı interneti daha ulaşılabilir hale getiriyor!

Yüksek hızlı internet, günlük yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Ancak hızlı internete erişim maliyeti, pek çok kişi için hala bir engel oluşturuyor. TurkNet, daha çok kullanıcının yüksek hızlarda internete ulaşabilmesi ve enflasyondan etkilenmemesi için yeni bir yaklaşım geliştirdi. Turknet taksitlendirilebilir peşin ödeme sistemiyle eski yeni tüm kullanıcılarına kolay, rahat ve taahhüde girmeden fiyat sabitleme imkanı sunuyor. 12 ay 279 TL sabit fiyattan yararlanmak isteyen kullanıcılar, peşin ödemeyi kredi kartına tek çekim veya bankaların sunduğu taksit seçenekleriyle, kendi tercihlerine uygun bir ödeme planı ile yapabiliyor. Böylelikle TurkNet kullanıcıları, yüksek hızlı internetin keyfini daha ekonomik ve özgür bir şekilde çıkarabiliyorlar.

Yeni abonelik başlatacak kullanıcılar, 12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı’ndan kolayca faydalanabiliyorlar. TurkNet web sitesi üzerinden veya TurkNet çağrı merkezi aracılığıyla, yeni bir abonelik başvurusu yaparken, peşin ödeme fırsatına anında katılabiliyorlar. Aboneliği bulunan kullanıcılar, Online İşlemler’e giriş yaparak bu avantajlı kampanyadan hemen yararlanabiliyorlar. TurkNet, internetin özgürleştirici doğasına olan inancını, kullanıcılarına diledikleri zaman iptal özgürlüğü sunarak pekiştiriyor. Kampanyadan yararlanmaya başlayan kullanıcılar, istedikleri zaman aldıkları hizmeti iptal edebiliyor ve kullanmadıkları ayların ödemesini geri alabiliyorlar. Yani bir taahhüt vermiyor, cayma bedelleri ile karşılaşmıyorlar.

Cem Çelebiler: “Kullanıcılarımızı artan enflasyona karşı koruyarak, internet hizmetini kesintisiz ve uygun fiyatla sunuyoruz.”

Cem Çelebiler: “TurkNet olarak, abonelerimize en iyi hizmeti sunmayı her zaman önceliğimiz olarak gördük. Sabit fiyat garantisi ile kullanıcılarımızı artan enflasyona karşı koruyarak, 12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı ile yüksek hızlı internetin kapılarını daha avantajlı bir fiyatla açıyoruz.  Bu yenilik ile insanı odağa alan, özgürlükçü ilkelerimize de sadık kalmaya devam ediyoruz. Dijital dünyanın avantajlarından ve yüksek hızda kaliteli internet deneyiminden herkesin yararlanmasına katkı sağlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.

Taahhütlü internet yanılsama mı, özgürlük mü? 

Cem Çelebiler açıklamasında ayrıca ekonomik koşulların değişkenliği ve artan enflasyon gibi faktörlerle birlikte taahhüt altındaki internet paketlerinin fiyat garantisi gibi algılandığını söyledi ve ekledi: “Ekonomik koşulların değişkenliği ve artan enflasyon gibi faktörlerle birlikte taahhüt, fiyat garantisi gibi algılanabiliyor. Halbuki birçok internet kullanıcısı taahhüt altına girdikleri durumda cayma bedeli ödeme durumunda kaldıkları için mevcut hizmetlerini iptal etmekte zorlanıyorlar. Sonuç, ne yazık ki kullanıcıyı istemediği bir hizmeti almaya devam etmeye itiyor.

Çelebiler, taahhütlü internet paketlerinin bir diğer önemli dezavantajının ise teknolojik gelişmelere ayak uyduramama sorunu olduğuna dikkat çekti: “İnternet teknolojileri sürekli olarak gelişiyor. Taahhüt altındaki bir pakete bağlı kaldığınızda, daha sonraki dönemlerde daha iyi hizmet ve daha yüksek hız seçeneklerini sunan başka bir sağlayıcıya veya pakete geçmek zor ya da çok daha yüksek maliyetli olabilir. Bu da kullanıcının daha iyi bir deneyime sahip olma şansını azaltıyor.”

TurkNet kullanıcılarının her zaman özgür olduklarını ve kuruldukları ilk günden bu yana kullanıcılarına daima en iyi internet deneyimini yaşatmak için çalıştıklarını söyleyen Çelebiler; “Düşük hızları taahhütle vermek yerine enflasyon etkisini minimum düzeyde tutarak fiyat ve ödeme fırsatları sunuyoruz. Bu sebeple hiçbir taahhüt almadan 12 Ay Sabit Fiyat Avantajını yeni bir uygulama olarak kullanıcılarımıza sunuyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ