Zirvede Haber

Redington Türkiye ve H3C’den dikkat çeken stratejik iş ortaklığı

Redington Türkiye ve H3C’den dikkat çeken stratejik iş ortaklığı
Redington Türkiye, dünyanın önde gelen dijital çözüm sağlayıcısı H3Cnin yetkili Türkiye distribütörü oldu.
Bilişim sektöründeki global deneyimini uzun yıllardır ülkemize aktaran katma değerli yeni nesil teknoloji distribütörü Redington Türkiye, dünya genelinde dijital çözüm temininde sektör lideri olan H3C ile distribütörlük anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında başta anahtarlar, yönlendiriciler, WLAN, güvenlik donanımları, sunucular ve HCI (Hyper Converged Infrastructure) ürünleri olmak üzere H3C’nin tüm ürünlerinin dağıtımını 1 Ekim tarihinden itibaren Redington Türkiye üstlendi.

Merkezi Çin’de bulunan ve dijital dönüşüm, iş inovasyonu ve diğer alanlarda müşterilerin en güvenilir iş ortağı olmayı hedefleyen H3C, bilgi işlem, depolama, ağ, 5G, güvenlik, terminal ve ilgili kategorilerde eksiksiz bir dijital altyapı ürünleri ve çözümleri portföyü sunuyor. Dünya genelinde haklı bir üne sahip olan şirket ayrıca, bulut bilişim, büyük veri, yapay zeka (AI), endüstriyel internet, bilgi güvenliği, akıllı bağlantı ve sınır bilişimin yanı sıra uçtan uca teknik hizmetleri içeren kapsamlı bir dijital platform sunuyor.

Redington Türkiye Genel Müdürü Cem Borhan, “Redington Türkiye olarak, H3C’nin ürünlerinin Türkiye’de dağıtımını üstlenmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Ürünleri dünya genelinde birçok kullanıcı ve işletme tarafından yaygın olarak kullanılan H3C ile imzaladığımız bu distribütörlük anlaşması, iş ortaklarımıza ve müşterilerine üst düzey donanım çözümleri sunma misyonumuzda heyecan verici yeni bir dönemi işaret ediyor. Bu iş birliği, donanım çözümleri portföyümüzü genişletmekle kalmıyor aynı zamanda daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşma fırsatı sunuyor” dedi.

HC3 Uluslararası İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Türkiye Genel Müdürü Wang Chen, “Türkiye’nin teknoloji alanında önde gelen distribütörlerinden Redington’ı yetkili distribütörümüz olarak duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. En son teknolojileri bizim açımızdan uluslararası iş stratejilerimizde önemli bir pazar olan Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturma misyonumuz kapsamında önemli bir kilometre taşı olarak öne çıkan bu iş birliği, ürünlerimizi Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerimize kolayca ulaştırma fırsatı sağlayacak” dedi.

Bu iş birliği sayesinde H3C, yenilikçi çözümlerini Türkiye’de daha geniş bir kitleye ulaştıracak ve daha fazla işletme ve kuruluşun en son ağ ve altyapı teknolojilerinden yararlanmasını sağlayacak. Ayrıca bu iş birliği, H3C’nin müşteri tabanını genişletmesine ve Türkiye’deki operasyonlarını büyütmesine olanak sağlarken, müşterilere daha iyi hizmet verme ve dijital dönüşüm hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olma fırsatı sunacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ