Zirvede Haber

PERMOLİT BOYA’DAN CUMHURİYETİN 100. YILINA ÖZEL AMBALAJ

PERMOLİT BOYA’DAN CUMHURİYETİN 100. YILINA ÖZEL AMBALAJ

1984 yılından itibaren Türk Boya sektörüne yüzde yüz yerli üretim yaparak yön veren ve gücünü Cumhuriyetin temellerinden alan Akçalı Boya olarak, Cumhuriyetimizin 100. yılında, Cumhuriyetin geleceği olan gençlerimizle birlikte anlamlı bir projeye imza attı.

Bugüne dek; “Güzelleşir Dünya Permolit’le” söylemiyle çok sayıda sosyal sorumluluk projesine, iş birliğine, eğitim destek çalışmalarına ve yarışmalara imza atan Permolit Boya, Tavan Boyası ürününün 100.yıl özel seri ambalajına karar vermek amacıyla “Cumhuriyetin 100. Yılı, Öğrenci Grafik Tasarımı Yarışması’’ organize etti.

Yarışma sonucunda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi öğrencisi Tuğçe Afşar’ın tasarımı, Permolit Boya’nın süper tavan boyası ambalajlarında 100.yıl özel serisi olarak hayat buldu.

  1. AKIN AKÇALI; “CUMHURİYETİN GENÇLERİNİN TASARIMIYLA 100. YILA ÖZEL ÜRÜNLERİMİZ RAFLARDAKİ YERİNİ ALACAK”

Permolit Boya CEO’su M. Akın Akçalı; “Cumhuriyet Bayramı, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesidir. Bizler de cumhuriyetimizin 100. yılında tüketicimizle buluşan ürünlerimizle bir farkındalık oluşturarak, Türk Bayrağının renklerini ve Cumhuriyet Bayramı’nın sembollerini içeren, Cumhuriyetimizin 100. yılının anlamını ve önemini yansıtan bir ambalaj oluşturmak istedik. Bunun için de Cumhuriyetimizin gençlerinden, öğrencilerimizden destek alarak bir tasarım yarışması düzenledik. Mimar Sinan Üniversitesi akademisyenleri, mezunları ve öğrencileriyle birlikte çok anlamlı bir yarışma süreci yaşadık. Yüzlerce grafik, tasarım, iç mimarlık, mimarlık, endüstri ürünleri tasarımı öğrencisi yarışmamıza katılım sağladı. Yarışmanın kazananı Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi öğrencisi Tuğçe Afşar, yapmış olduğu etiket tasarımı Türkiye’nin ilk ve lider tavan boyası olan Permolit Süper Tavan Boyası özel seri üretiminde kullanıldı. 100.yıl özel tasarımı,

Permolit Süper Tavan 3.5 kg ambalajında sınırlı sayıda üretilecek olup bu haftadan itibaren yıl sonuna kadar raflardaki yerini alacak. Cumhuriyetimizin asırlar boyu yaşaması ve yaşatılması dileklerimizle, sonsuza kadar Cumhuriyet.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ