Zirvede Haber

Yüzde 50’ye Varan İndirimli Schafer’larla Evde Eksik Kalmayacak!

Yüzde 50’ye Varan İndirimli Schafer’larla Evde Eksik Kalmayacak!

1980 yılından bu yana züccaciye sektöründe faaliyet gösteren, yenilik ve özgün tasarım anlayışıyla bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen Schafer, son teknoloji ile ürettiği yüksek kaliteli fonksiyonel ürünlerini tüketiciler ile buluşturmaya devam ediyor. Schafer, ekim ayında “Evde Keyif Başlasın” mottosu ile küçük ev aletlerinden sofra grubuna uzanan ürün çeşitlerini yüzde 50’ye varan indirimlerle satışa sunuyor.

Türkiye çapında 55 mağazası ve 2.000 adet satış noktasında sunduğu özgün, şık ve dayanıklı ürün çeşitliliği ile sektörün öncü markası olan W.Besteckhaus Schafer,  küçük ev aletlerinden züccaciyeye uzanan geniş ve çeşitli ürün yelpazesiyle tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Schafer, tüketicileri ekim ayında “Evde Keyif Başlasın” mottosuyla yüzde 50’ye varan indirimlerle sundukları ürünlerden kendilerine ve ihtiyaçlarına en uygun olanları seçmeleri için mağaza ve online satış noktalarına davet ediyor.

Her ihtiyaca yönelik yüksek kaliteli ürünler

Küçük ev aletleri kategorisinde yer alan Fasty Elektrikli Cam Çay Makinesi, kalabalık ailelere yetecek geniş kapasitesi, şık tasarımı ve kullanım kolaylığı ile tüketicilerin tercihi oluyor. 1.7 litre kapasiteli su ısıtıcısı ve 1 litre kapasiteli cam demliği ile tek seferde daha fazla çay hazırlama imkânı sunan Fasty Elektrikli Cam Çay Makinesi, su haznesine uyumlu demlik kapağı sayesinde aynı zamanda su ısıtıcısı olarak da kullanılabiliyor. Gizli rezistans özelliği sayesinde daha minimal bir yapıya sahip olan makine enerji tasarrufu sağlarken, 2.200 W max ısıtma gücü ile de en hızlı şekilde ısınıyor. Fasty Elektrikli Cam Çay Makinesi, her kullanımda mükemmel demleme sağlarken çay makinesinin içinde su olmadığında kaynatma işlemini engelleyen ve susuz çalışmayı önleyen termostat sistemi ile güvenli kullanım sunuyor. 360 derece dönebilme özelliği ile kablo sarıcı bölüm sayesinde pratik ve kolay saklama olanağı sağlıyor.

Schafer tarafından mağaza ve online satışı bulunan, küçük ev aletleri kategorisi içinde yer alan, döküm gövdeye sahip Retrocast Stand Mikser sağlamlığı ile dikkat çekiyor. 1800 W çalışma gücündeki Retrocast Stand Mikser ise özel ayakları sayesinde güvenli kullanım imkânı sağlayarak kaymıyor ve sıçramaya karşı şeffaf bir koruma kapağı ile lezzetli tarifleri hazırlarken mutfakların temiz kalmasını sağlıyor. 6 litre çelik karıştırma kasesi ve 3 farklı aparatı bulunan ürün yoğurma aparatı, çırpma aparatı ve karıştırma aparatıyla birçok farklı lezzeti hazırlamaya imkân veriyor. Çalışır durumda iken malzeme eklenebilen ürün, hazırlık aşamasında mümkün olan maksimum pratikliği sağlıyor ve zaman kaybını önlüyor.

Prochef Stand Mikser ise 6 kademeli hız kontrolüne sahip. Özel ayakları sayesinde çalışırken kaymayan ve sıçramaya karşı şeffaf bir koruma kapağına sahip olan ürün, 5 litre paslanmaz çalışma kasesi, 1400 W çalışma gücü ve pulse özelliği ile yoğun kıvamlardaki hamurları bile çok kısa sürede homojen hale getiriyor. Paslanmaz karıştırma kasesi, paslanmaz çırpıcı ve alüminyum alaşım aparatları bulunan Prochef Stand Mikser ile kekten ekmeğe kadar pek çok tarif hazırlanabiliyor.

Pişirme grubu içinde yer alan Toscana Döküm Tencere Seti ise ısının eşit bir şekilde yüzeye yayılmasıyla, gıdaların düşük ısılarda bile lezzet kaybı yaşanmadan pişmesini sağlıyor. Ezme döküm malzemeye sahip olan setin içinde 20 cm derin tencere, 24 cm derin tencere, 26 cm basık tencere ve 26 cm tava yer alıyor. Krem ve mavi tonlarda ve modern bir tasarıma sahip Toscana Tencere Seti yemeklerini sağlıklı ve lezzetinden ödün vermeden pişirmek isteyen müşterilerin tercihi oluyor.

Schafer sofra kategorisinde yer alan onlarca çeşit üründen biri olan Premium Touch 2 Kişilik, 4 parçalı porselen kahve fincanı seti gold detaylı gri ve beyaz renk seçeneğiyle ikramlara zarafet katıyor. Günlük sofralara hareket katan üç farklı desen ve renk seçeneğine sahip olan 24 parça Arty Yemek Takımı, içeriğinde yer alan 6 adet 14 cm çorba kasesi, 6 adet 27 cm servis tabağı, 6 adet 19 cm yemek tabağı ve 6 adet 20 cm pasta tabağı ile sofraların ihtiyacı olan bütün ürünleri tüketicilere sunuyor. Arty Yemek Takımı canlı renkleri ve özel desenleriyle sofralara özel bir dokunuş katıyor.

SCHAFER Hakkında: Schafer, 1980 yılından bu yana edindiği bilgi birikimiyle züccaciye sektöründe faaliyet gösteriyor. “Rahat ulaşılabilir” bir marka olma amacıyla yola çıkan Schafer yüksek kaliteli ürünlerini kullanıcılarla buluşturmayı ilke ediniyor. Geniş ürün gamıyla yenilikçi bir anlayışa sahip olan Schafer konsept mağazaları, çok katlı mağazalar, online satış mağazası ve uluslararası marketlerde varlık göstererek sektördeki yerini koruyor. İhracat kanadında hatırı sayılır işler yapmaya devam eden Schafer dünya markası olma yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ