Zirvede Haber

100 Yıllık Cumhuriyetimiz İlk Günkü Gibi Genç ve Dinamik

100 Yıllık Cumhuriyetimiz İlk Günkü Gibi Genç ve Dinamik
 Önder Atatürk’ün ve aziz şehitlerimizin eseri Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı yurt çapında 7’den 70’e büyük bir coşkuyla kutlanıyor.

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hakkındaki görüşlerine başvurduğumuz iş insanları, bir asırı geride bırakan ve ilk günkü gibi genç ve dinamik olan Türkiye Cumhuriyeti’nin daha nice asırlara kavuşması dileğinde bulundu.

 

Erkunt Traktör CEO’su Tolga Saylan

NİCE 100 YILLARA…

 

Biz Cumhuriyet’in değerlerinden ilham aldık. Attığımız her adımda Atamız’ın ilkeleri, ışığımız oldu. Bu ışık sönmesin diye var gücümüzle kurduğumuz Erkunt Traktörü, uygarlık seviyesine taşımak için durmadan çalışıyoruz. Cumhuriyet’in 100’üncü yılında yüzlerce kez söylesek de bıkmayacağımız sözlerimiz var. İyi ki Atamız var. İyi ki onun bize gösterdiği yol var. Çünkü biz Atamızın açtığı yolda, gösterdiği hedefe hiç durmadan yürüyeceğimize and içtik. Yirmi yıldır sektörde adını başarıyla duyuran Erkunt Traktör’ün her bir çalışanı, yetkili satıcısı, servisi, tedarikçisi ve tarlada üretim yapan çiftçisiyle varlığımız Türk varlığına armağan olsun! Nice 100 yıllara…

 

Sirius Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü

ATATÜRK VİZYONER BİR LİDERDİ

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Atatürk, ülkemiz ve bizler için çok büyük işlere imza attı. Atatürk ileriyi görebilen, vizyoner bir liderdi. Şu anda tüm dünyada yaşanan savaşları görünce Ata’nın bizlere armağan ettiği ülkemizin ve barışın kıymetini daha çok anlıyoruz. Ülkemizde milli mücadelenin de sembolü olan ilk kurşunun atıldığı İzmir’de yaşamaktan son derece mutlu ve gururluyum. Hep birlikte sağlık, barış ve refah dolu yarınlar diliyorum; Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutluyorum.

 

 

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer

BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLUYORUZ

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Türk milletine armağan ettiği Cumhuriyetimizin coşkusunu milletçe yaşıyoruz. Bu yıl tüm ülke olarak 100’üncüsünü kutladığımız Cumhuriyetimiz hala ilk kurulduğu günkü gibi genç ve dinamik. Cumhuriyet Bayramını, her geçen yıl artan bir coşku ve minnettarlıkla kutluyoruz. Milli mücadelenin ve kurtuluş savaşının ardından şehitlerin kanlarıyla kurulan bu Cumhuriyet, Türk Milleti’nin zaferlerini taçlandıran en önemli kazanımdır. Tüm ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

 

 

FCTU Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay:

ÖNEMLİ DÖNÜM NOKTASI

 

Milli egemenlik ve bağımsızlık hedefiyle inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılını milletçe kutluyoruz. Cumhuriyetin ilanı Türk milletinin tarih yolculuğundaki mücadelesini taçlandıran en önemli dönüm noktalarındandır. Cumhuriyetimiz, ulusal kurtuluş mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir. Her geçen yıl 7’den 70’e büyük bir heyecanla Cumhuriyet Bayramını kutlamayı sürdüreceğiz. Cumhuriyetin 100’üncü yılını en içten dileklerimle kutlarım.

İZDO Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Çağında

100’ÜNCÜ YIL GURURUNU YAŞIYORUZ

 

Bu yıl Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü ve İzmir’in kurtuluşunun 101’inci yılını kutluyoruz. İZDO üyeleri olarak Atatürk ilke ve devrimlerini korumak onun değerlerini yaşatmak ve onun açtığı yolda yürümekten gurur duyuyoruz. Toplum sağlığını korumak için çıktığımız bu yolda ülkemiz ve vatanımız için her noktada görev yapıyoruz. Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmak ve Atamızın aziz hatırasını da yaşatmak bilinciyle yeni nesillere aydınlık bir ülke mirası bırakmak bizim görevimiz. Cumhuriyet Bayramını, bu yıl da her yıl olduğu gibi bir gurur ve mutlulukla kutluyoruz.

 

Gözde Grubu Pazarlama ve Satış Direktörü Burcu Sayılır

CUMHURİYETE SAHİP ÇIKIYORUZ

 

Aydınlık yarınlara ve geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek için Cumhuriyetimiz en büyük gücümüzdür. Onu korumak, yaşatmak ve gelecek nesillere bırakmak en büyük amacımız olmalıdır. Bu nedenle en küçükten en büyüğe kadar toplumun tüm fertleri olarak Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmak sorumluluğumuzdur. Türk kadınları olarak bizlere emanet edilen bu ülkeyi iş yaşamındaki başarılarımızla da temsil etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu yıl 100’üncü yılını kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun… Nice 100 yıllara.

 

Kaşkaloğlu Göz Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bilgehan Sezgin Asena

HEDEFLERE ULAŞMAK İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimiz artık bir asırı geride bıraktı. Gücünü köklerinden alan ve dallarını geleceğe uzatan Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmak hepimizin görevi. Bu nedenle Türkiye Cumhuriyeti’ni Atatürk’ün hedeflediği gelişmiş medeniyetler seviyesine taşımak için toplumun tüm fertlerine büyük iş düşüyor. Ulu önder Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının hatırasını yaşatmak, gelecek hedeflerine sahip çıkmak için daha çok çalışmalıyız. Tüm ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun…

 

 

SF Trade Genel Müdürü Aylin Gözay

CUMHURİYET EN ÖNEMLİ KAZANIMDIR

 

100 yıldır hala ilk günkü heyecanla, ilk günkü sevgiyle, ilk günkü gururla kutluyoruz Cumhuriyetimizin yeni yaşını. Türk ulusunun 7’den 70’e sahip çıktığı Cumhuriyet, milli mücadele sonucu elde ettiğimiz zaferin en önemli kazanımıdır. Cumhuriyetin ilanıyla egemenliği kayıtsız şartsız Türk milletine veren, Türkiye devletinin yönetim şeklini Cumhuriyet ilan eden ve bizleri bugünlere taşıyan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve çalışma arkadaşlarını şükran ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin 100’üncü yaşı kutlu olsun, daha nice 100 senelere..

 

 

Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Altunhan

Cumhuriyetimiz İlelebet Payidar Kalacaktır

100 yıl önce Cumhuriyet’in ilanıyla gerçek bağımsızlığını kazanan Türk milleti olarak, başta Mustafa Kemal Atatürk ve omuz omuza savaştığı tüm silah arkadaşlarına ve şehitlerimize minnet borçluyuz. Tarih yolculuğundaki varoluş mücadelemizin gurur simgesi olan Cumhuriyetimiz, istiklal savaşını başarıya ulaştıran milli birlik ve beraberlik ruhunun en büyük eseridir. Şanlı Türk bayrağımız bu topraklarda özgürce dalgalanmaya devam edecektir. Bir asırdır sağlam temeller üstünde yükselen ve gelecek kuşaklara emanet ettiğimiz Türkiye Cumhuriyeti, ‘İlelebet Payidar Kalacaktır’.

 

 

Çamlaraltı Koleji Genel Müdürü Gülçağ Gençer

CUMHURİYETE SAHİP ÇIKAN NESİLLER YETİŞTİRİYORUZ

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, o dönemde yaşanan tüm zorluklara, yokluklara ve imkansızlıklara rağmen Türk milletiyle bir bütün halinde istiklal mücadelesini kazanmıştır. ‘Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!’ diyen Atamız, bundan 100 yıl önce temellerini attığı Cumhuriyeti, biz Türk milletine armağan etmiştir. Bize düşen görev bu geleneği geleceğe taşımak, vatansever ve Cumhuriyetini koruyan nesiller yetiştirmektir. Bizler Çamlaraltı Ailesi olarak 100’üncü Cumhuriyet bayramı coşkusunu yaşadığımız bu yıl, sektördeki 70’inci yılımızı da kutluyoruz. 70 yıldır, ülkemizin aydınlık geleceği için Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş ve donanımlı nice nesiller yetiştirdik; yetiştirmeye de devam ediyoruz. Tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ