Zirvede Haber

ERMAKSAN ADDITIVE, FORMNEXT 2023’TE EN SON ÜRÜNÜ OLAN YENİ TASARIM ENAVISION 120 METAL 3D YAZICIYI SERGİLEYECEK

ERMAKSAN ADDITIVE, FORMNEXT 2023’TE EN SON ÜRÜNÜ OLAN YENİ TASARIM ENAVISION 120 METAL 3D YAZICIYI SERGİLEYECEK
  • Ermaksan Additive, Formnext 2023’te en son ürünü olan yeni tasarımı ENAVISION 120 metal 3D yazıcıyı sergileyecek.

Ermaksan Makine’nin bir bölümü ve metal 3D katmanlı üretim teknolojisinde öncü Türk şirketi Ermaksan Additive, Avrupa’nın önde gelen katmanlı üretim etkinliği Formnext’te görücüye çıkacak.

Fuar, 7-10 Kasım 2023 tarihleri arasında Frankfurt Messe’de gerçekleşecek.

Ermaksan Additive, fuar süresince salon 12.0, E121 no’lu stantta ziyaretçilerini ağırlayacak.

İşlevselliğin ve ergonomik tasarımın kusursuz adı: ENAVISION 120 Metal 3D Yazıcı

Ermaksan Additive, Formnext 2023’te en son ürünü olan yeni tasarımı ENAVISION 120 metal 3D yazıcıyı sergileyecek.

Bu son teknoloji makine, pratik işlevsellik ve ergonomik tasarımın kusursuz bir karışımını sunarak, onu çeşitli üretim uygulamaları için ideal seçim haline getiriyor. Kompakt tasarımı ve Ø120 mm x 80 mm üretim hacmiyle ENAVISION 120, hızlı, güvenilir ve uygun maliyetli katmanlı üretim sağlar. ENAVISION 120’nin yeni tasarımı laboratuvarlara ve ofis ortamlarına uyacak şekilde yapılandırılmıştır. Dental, medikal, üniversiteler ve araştırma enstitüleri gibi uygulama alanları için ideal bir seçim haline geliyor.

Servo motor teknolojisiyle donatılan bu makine, hassas ve verimli üretim sunarak genel üretkenliği artırıyor. Kullanıcılar, parça geometrisine ve özel üretim ihtiyaçlarına göre makine parametrelerini optimize etme özgürlüğüne sahip olup, çeşitli malzeme türlerinde çok yönlülük ve performans sağlıyor.

3D yazıcı, seçici Lazer Ergitme yöntemini kullanır. Bu teknoloji kullanılarak metal tozlarının işlenmesiyle elde edilen sonuç, %99’un üzerinde yoğunluğa ve mükemmel mekanik özelliklere sahip, endüstri standartlarını karşılayan parçalardır.

Ermaksan Additive Hakkında:

Ermaksan Makine’nin bir kuruluşu olan Ermaksan Additive, yenilikçi 3D baskı çözümlerinde ön sıralarda yer almaktadır.

Metal 3D katmanlı imalat teknolojisini üreten ilk Türk şirketi olan Ermaksan Additive, rekabetçi üretim ortamını yeniden tanımlıyor.

Teknolojinin inovasyonla, dönüşen endüstrilerle ve geleceğe hazır işletmelerle buluştuğu bir dünyaya adım atmak isteyenlerin tercihi Ermaksan Additive ile işletmenizi geleceğe hazırlayabilir, detaylı bilgi için www.ermaksanadditive.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ