Zirvede Haber

Türk Milliyetçisi gazeteci ve gençlere yönelik operasyonları durdurun!

Türk Milliyetçisi gazeteci ve gençlere yönelik operasyonları durdurun!

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Türk Milliyetçisi gazeteci ve gençlere yönelik operasyonların 2. dalgasında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen kişilere destek olmak için Sıhhiye Adliyesi’ne gitti.

Prof. Dr. Ümit Özdağ: Bir süre önce sosyal medyada ülkemizdeki sığınmacı sorununu dile getiren gazeteci ve yurttaşların önce gözaltına alınıp sonra bunlardan bazılarının tutuklandığı bir süreç yaşadık. Şimdi, 4 kişi daha gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilmek üzere bekliyorlar. Bunlardan birisi Serkan Kafkas adlı arkadaşımızdır. Serkan Kafkas, seçimler öncesinde altı ay süreyle Zafer Partisi Genel Merkezi’nde sosyal medya koordinatörü olarak çalışmıştır. Zafer Partilidir. Esasen bu davanın yeni bir Ergenekon davası olarak Zafer Partisi’ne karşı kurgulandığının gayet açık farkındayız. Önce, İstanbul’da Müdafaa Hareketi adlı bir provokasyon yapısıyla Zafer Partisi’ni sokağa çekmek istediler. Biz bunu engelledik. Arkasından bu tutuklamalar gelecekti. Buna izin vermedik ama süreci aynen FETÖ taktikleriyle sürdürüldüğünü görüyoruz. O kadar acemiler ki bu duruşmalarla, gözaltı ve tutuklamalarla ilgili Müdafaa Hareketi dosyası devam ediyor diye yazmaktan da çekinmiyorlar. Polis tutanaklarında milliyetçi paylaşımlar yaptığı söylenerek şimdi Serkan Kafkas’ın savcılık kapısının önünde bekletildiğini görüyorum. Bu ülkede Türk Milliyetçisi paylaşım yapmak ne zaman suç oldu? Türk olduğumuzu söylemek de suç mu sayılacak? Bu ülkede 13 milyon sığınmacı ve kaçağın vatanlarına dönmesini istemek ne zaman suç oldu? Biz, bu operasyonların Zafer Partisi’nin yükselişini kesmek için düzenlendiğinin gayet iyi farkındayız. Bize bu konuda geri adım atmaya, susturmaya, sığınmacılar meselesini gündemimizden çıkartmaya zorlamak istiyorlar. Hangi partilerin genel merkezlerinden bize tehditlerin geldiğini de biliyoruz. Hangi odalarda nelerin konuşulduğunu da biliyoruz. Buradan tekrar ediyoruz; geri adım atmayacağız. Türk olmak suç değildir. Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçisi olmak suç değildir. Anayasayı savunmak suç değildir. Örtülü istilaya karşı çıkmak suç değildir. Aksine bunları yapmamak suçtur. Zamanı gelince bütün bu sürecin hukuk önünde hesaplaşmasını ayrıca yapacağız.

Kimlerin bundan sonra gözaltına alınacağının listelerinin de Ergenekon operasyonunda FETÖ’cülere yardakçılık yapan alçaklar tarafından sosyal medyada yayınlandığını görüyoruz. Nereden biliyorlar kimlerin gözaltına alınacağını? Kim servis ediyor bunları?

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ