Zirvede Haber

Türk Telekom’a Yakışmayan Hareket! Yancıları Vatandaşı Dolandırıyor mu?

Türk Telekom’a Yakışmayan Hareket! Yancıları Vatandaşı Dolandırıyor mu?

Türk Telekom’un bayiliğini yapan bir şirketten kulaklık alan köşe yazarımız Cüneyt Bülent Şeker’in başına gelenler “TT insanları mı dolandırmaya başladı?” dedirtti! Cüneyt Bülent Şeker; “Türk Telekom Ulucami Şubesinden (Ulucami karşısı) bir CBL kulaklık aldım, akşam kutusundan çıkartıp şarza taktım, sabah kullandım içinde bir parça kopuktu, hem müzik dinlerken ses yapıyor, hem de hareket alinde sağa soka çarptığı için aleti iyice bozar, aynı gün aldığım yere götürdüm, “Siz resmi servise gidin” dediler, aleti elime verip bir kağıda yazdıkları adrese yolladılar.

O adrese gittiğimde adresin kebapçı olduğunu gördüm, zaten verilen adrese internetten girdiğinizde bir teknik servis çıkıyor, ancak kapalı görünüyor, telefonlara da cevap vermiyorlardı, bu yüzden randevusuz gittim. Yan komşu (Pet ürünleri satar) “buradaki teknik servis nerede” diye konuşunca. “Oooo sen ilk değilsin, her hafta birkaç adam buraya gelir, kimisi buz dolabı almış, kimisi başka birşey almış, parasını almış bu adresi vermişler.” vs. bir sürü hikaye anlattı.

Bende ürünü aldığım yere götürdüm(Ulucami telekom şubesi) ;”Sizin gönderdiğiniz yerde böyle böyle durumlar var, malı geri alın veya yenisini verin değince, oranın müdürü bir bayan celallendi “Bizim 7 avukatımız var, siz haklarınızı bilmiyorsunuz, ürünü geri almayız, kullanmışsınız niye alalım vs.” çıkıştı, bende sert bir çıkış yapıp bayiyi terk ettim. Konuyu yargıya taşıyacağım!” dedi.

https://bfmaster.com/i/jbl/jbl-bursa-nilufer-yetkili-servisi—istanbul-elektronik

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ