Zirvede Haber

EMSAN “3 MUTFAK” REKLAM FİLMİ İZLEYİCİ İLE BULUŞUYOR

EMSAN “3 MUTFAK” REKLAM FİLMİ İZLEYİCİ İLE BULUŞUYOR

EMSAN’IN 50 YILLIK EMSALSİZ HİKÂYESİ,“3 MUTFAK” REKLAM FİLMİNDE

50 yıldır Türk mutfağının emsalsiz lezzetlerini nesilden nesle aktaran Emsan, yeni reklam filmi “3 Muftak” ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. 16 Ekim’den itibaren televizyon ve dijital mecralarda yayınlanacak olan film Emsan’ın mutfaklarda yarattığı lezzet mirasını anlatıyor.

50 yıldır Türkiye’nin her bölgesinde pişen emsalsiz yemeklerin ve şıklıkla kurulan sofraların tam kalbinde olmayı başaran Emsan, 50. yılına özel hazırladığı yeni reklam filmi ile ekranlarda yerini almaya hazırlanıyor.

Lezzet mirasına ev sahipliği yapıyor
Punch BBDO imzası taşıyan yeni reklam filmi, senaryo ve kurgusuyla elden ele geçen lezzetlere ve nesilden nesle aktarılan lezzet mirasına odaklanıyor.

Reklam filmde, üç farklı evde üç farklı nesil, Emsan ürünleri ile hazırladıkları yemekleri sofralara taşıyor. Anne tariflerinin kıymetine, anne eli değmiş lezzetlerin damaklarda bıraktığı efsane tatlara ve sofralarda yaşattığı unutulmaz anlara odaklanan filmde, Emsan’ın 50 yıldır nesillerin buluşma noktası olduğuna vurgu yapıyor.

Doğudan batıya, kuzeyden güneye her evin emek dolu mutfağında yer alan Emsan, kalitesiyle her neslin yanında olmayı sürdürüyor.

Filmde herkes kendinden bir parça bulacak

50 yıldır Türk mutfağının özel lezzetlerini, tariflerini ve mutfak geleneğini nesilden nesle aktaran Emsan, bu süreçte milyonlarca evin mutfağına girdi ve onların lezzet yolculuğuna ortak oldu. Emsan için her mutfak bir hikâye, her yemek bir miras. Bu mirası gelecek nesillere güvenle aktarmak için emsalsiz Emsan ürünleri ile hizmet vermeye devam eden Emsan’ın, yeni reklam filmi,   16 -27 Ekim tarihleri arasında televizyonda ve dijital mecralarda yayınlanacak. Ayrıca radyo kampanyası ile de Emsan’ın 50. yıl coşkusu tüm Türkiye’ye duyurulacak.

KÜNYE:

Reklamveren: Emsan

Reklamveren Temsilcileri: Hakan Zihnioğlu, Fatma Nurçin Beken, Sibel Şalk

Reklam Ajansı: Punch BBDO

CCO: Ali Musa Paça

ECD: Erçin Sadıkoğlu

CSO: Yelda Aktuna

Genel Müdür Yardımcıları: Gülin Erdoğan, Koray Öztürk

Kreatif Direktör: Tolga Özbakır

Kreatif Ekip Lideri: Serkan Ün, Burcu Gizem Özkök

Art Direktörler: Rüveyda Bostan, Emre Eryücel

Reklam Yazarı: Balım Sunar, Didar Aktaş

Strateji: Melisa Bakar

Müşteri Direktörü: Esra Belsan

Müşteri Süpervizörü: Gülnur Atalay, Kübra Gürel

Prodüktör: Sedef Tokatlı

Prodüksiyon Şirketi: Yapar

Yönetmen: Sedat & Umut

Müzik: Jingle Jackson

Marka Prodüksiyon Danışmanı: Tuğba Öztürk

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ