Zirvede Haber

YAŞAM HASTANESİ BİR İLKİ DAHA GERÇEKLEŞTİRDİ

YAŞAM HASTANESİ BİR İLKİ DAHA GERÇEKLEŞTİRDİ

Yaşam Hastanesi; Sağlık Sektörüne, İnovasyon ve Bilimsel Toplantılara Desteğini Sürdürüyor

HABER SEDAT SARIKAYA

Yaşam Hastanesi ve Pelvik Taban ve Kozmetik Jinekoloji Derneği öncülüğünde Batman’da gerçekleşen “Kozmetik Jinekoloji ve Genital Estetikte Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu” büyük bir başarıyla sona erdi.
Batman’da ilk defa düzenlenen bilimsel sempozyuma Türkiye’nin dört bir yanından jinekoloji alanında uzman doktorlar katıldı.
Sempozyum, kozmetik jinekoloji ve genital estetik konularında son derece önemli olan güncel yaklaşımların ayrıntılı bir şekilde tartışılmasına imkan sağladı. Etkinlik sırasında; Doç. Dr. Nurullah Peker, Doç. Dr. Ozan Doğan, Prof. Dr. Süleyman Salman, Doç. Dr. Sedat Akgöl, Op. Dr. Erhan Okuyan, Doç. Dr. Talip Karaçor, Doç. Dr. Emin Ayağ, Doç. Dr. Baki Şentürk, Doç. Dr. Murat Yassa, Doç. Dr. Serhat Ege, Op. Dr. Yusuf Başkıran, Prof. Dr. Eray Çalışkan, Prof. Dr. Sevtap Handemir Kılıç ve Doç. Dr. Aşkı Ellibeş Kaya gibi deneyimli uzmanlar oturumlarda konuşmacı olarak yer aldılar.


Yaşam Hastanesi aracılığı düzenlenen sempozyum, sağlık sektöründe inovasyonun ve bilimsel paylaşımın önemini bir kez daha vurguladı. Alanında uzman doktorları dinleyen 100’den fazla katılımcı doktor, kozmetik jinekoloji ve genital estetik konularındaki son gelişmeleri öğrenme fırsatı buldular.
Sempozyum öncesi konuşma yapan Yaşam Hastanesi Genel Müdürü Burhan Dinç: “Yaşam Hastanesi, sağlık alanında sektörün lokomotifi olmaya devam ederken, gelecekte daha fazla inovasyon ve bilimsel toplantıları desteklemeye de kararlıdır” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ