Zirvede Haber

HAKKARİM.NET’DE LİDERSESLER FIRTINASI

HAKKARİM.NET’DE LİDERSESLER FIRTINASI
Türkiye’nin en büyük oyun platformu olan Hakkarim.Net’de Lider sesler fırtına gibi esiyor.Türkiye’nin dalında en başarılı bireysel programcılarıyla, binlerce kişiye yayın yapan Lider Sesler, ağırladığı sanatçı konuklarla binlerce kişiye ulaşıyor. Programcı kadrosu, yer verdiği güncel şarkılar, ağırladığı sanatçı konuklar ile Türkiye’nin en büyük oyun platformu Hakkarim.net’e renk katıyor.
 Hakkarim.net kurumsal sahibi İhsan KARAGÜLLE ”Biz bu platformu insanların eğlenmesi için yıllar önce kurduk.Platformumuzda çok ciddi profesyonel bir ekip görev yapmakta. İnsanların eğlenmesi için, zamanımızdan, reel hayatımızdan fedakarlık yapıyoruz ve bu fedakarlıklar sayesinde Türkiye’nin en büyük oyun platformu haline geldik. Büyümeye devam ediyoruz ve daha da büyük olmak için çalışmalarımızdan asla ödün vermeyeceğiz. Bireysel yayın yapan Lidersesler de platformumuzun bünyesinde varolan ve başta sahibi Ahsen Hanım olmak üzere, güçlü ekibi ile işini çok iyi yapan ve insanlara müzik ve programlar dinleten bir kurum. Lidersesler ile mükemmel bir işbirliği içerisindeyiz. Hakkarim.net olarak sizlere hizmet etmekten onur ve gurur  duyuyoruz.” sözleri ile platforma olan emeğini belirtiyor.
Lidersesler ise tüm ekibi, Bireysel programcı kadrosu ve her zamanın trend şarkılarını platform üzerinde dinleyenlere dinletiyor. Platform içerisinde varolan oyun salonları yetkilileri ile de yayın esnasında bağlantı kuran programcılar salonlar tarafından büyük beğeni kazanıyor.Lider sesler imtiyaz sahibi Ahsen Hnm ”Çok yakında birbirinden ünlü sanatçılar, platformlarda programcı olarak bireysel yayın yapan; LiderSesler çatısı altında yayınlar alacak. Dinleyicilerimizi çok güzel sürprizler bekliyor.” Sözleri ile Lidersesler’e olan inancını belirtiyor.
Türkiye’nin en büyük oyun platformu Hakkarim.net’de var olan bireysel yayin yapan LiderSesler’in daha nelere imza atacağı şimdiden merak konusu.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ