Zirvede Haber

Bluechip ve Schwarzkopf Professional Geleceği Birlikte Tasarlıyoruz Projesiyle Bir Araya Geldi!

Bluechip ve Schwarzkopf Professional Geleceği Birlikte Tasarlıyoruz Projesiyle Bir Araya Geldi!

Bluechip ve Schwarzkopf Professional, 2 Ekim 2023 tarihinde saç tasarımının geleceğine yön veren, sektöre ilham olacak gösterişli bir projeyi başarıyla gerçekleştirdi.

Zorlu Psm Sky Lounge’da başlayan “Partners in Craft – Geleceği Birlikte Tasarlıyoruz” etkinliğinde, saç tasarım sektörünün önde gelen isimleri bir araya gelerek, Ülkemizin ve Dünyanın teknoloji, yapay zekâ, sürdürülebilir futüristik tekstil ve lifestyle ile birleştiren moda tasarımcıları Ezra ve Tuba Çetin’in de katılımı ile, gelişen teknolojiler ve moda dünyasında benzersiz bir iş birliğine imza atıldı.

Zorlu PSM’de düzenlenen bu özel gecede, Ezra Tuba ve sektörün öncüsü Schwarzkopf Professional iş ortağı kuaförler yapay zekâ destekli çalışmalarla oluşturdukları geleceğin modası ve saçlarını hem sahnede dijital ortamda hem de podyumda modeller eşliğinde sunarak izleyicilerini büyüledi.

Etkinlikte ayrıca, Schwarzkopf Professional Ambassador’u Christos Michailidis global saç trendlerini sahnede 6 birbirinden etkileyici modelle sunrak davetlilere ilham verdi. Gösterinin ardından sahneye çıkan eşsiz saç modelleri defilesi görsel bir yankı uyandırdı.

Bu özel etkinliğe, ülkemizi uluslararası alanda dünyaya tanıtan, yaratıcılıkları, teknik ustalıkları ve trendleri takip etme konusundaki kararlılıkları ile geleceğini şekillendiren saç stilistleri, kuaför salon sahipleri ve saç tasarımı sektörünün üst düzey yöneticileri yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik, sadece izleyici kalmayıp, geleceğin bizi nereye götürebileceği, saç tasarımındaki gelecek trendleri ve modası hakkında geniş bir bilgi paylaşımına ev sahipliği yaparak Schwarzkopf Professional’ın yenilik, inovasyon ve sürdürülebilirlik vizyonunu da ortaya çıkardı. Sahne showlarının ardından katılımcılar %100 Studio’da geçrkleşen After Party’de keyifle vakit geçirdi.

Schwarzkopf Professional ve değerli zanaat ortaklarıyla; bu proje ile beraber saç tasarım sektörünün sadece bugününü değil, aynı zamanda yarının trendlerini belirlemek için ne kadar önemli olduğunun, saç tasarım sektörünün geleceğini aydınlatmanın ve yaratıcı projelere zemin hazırlamanın altını çizdi.

EzraTuba Hakkında:

EzraTuba markası 27 Ekim 2006’da kurulmuştur ve markasının misyonu giyilebilir teknolojiler ve sürdürülebilir moda üretimini sağlamak ve bütün bu süreçler sayesinde, toplumun daha sürdürülebilir bir yaşam stiline sahip olmasına yardımcı olmaktır. Hem kendi alanlarında üniversite mezunu olan baş tasarımcılarımız Ezra Çetin ve Tuba Çetin uzun yıllar boyunca dünya markaları için tasarım ve Ar-Ge’de çalışmış iki kız kardeştir.

EzraTuba, Paris Moda Haftası’nda hazır giyim sektörü ve couture alanında global bir marka olarak 2009 yılında resmi olarak yerini almıştır. Son yıllarda çizgisini hazır giyime odaklayan EzraTuba, ayrıca nano ve giyilebilir teknolojilerin modada kullanımını başlatan ender markalardan biridir. Yeni teknolojiler ve bilimde öncü çalışmaların moda sektörüne uyarlarken, gezegenimize canlı ırkına ve doğaya saygımızla çalışıyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ