Zirvede Haber

Türk milleti hedefine doğru emin adımlarla yürüyecek

Türk milleti hedefine doğru emin adımlarla yürüyecek

MHP Bursa İl Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi Genişletilmiş Bursa Bölge İstişare Toplantısı düzenlendi.

MHP Genişletilmiş Bursa Bölge İstişare Toplantısı yapıldı

MHP Bursa İl Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen, Milliyetçi Hareket Partisi Genişletilmiş Bursa Bölge İstişare Toplantısı, Türkiye’den 7 ilin katılımıyla Bursa’da özel bir otelde gerçekleştiriliyor.

Düzenlenen toplantıya, MHP Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın,  MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu, MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin, MHP Afyon Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, İl ve ilçe başkanları, Belediye Meclis üyeleri  katıldı.

Gerçekleştirilen toplantı MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ın divan başkanlığında yürütüldü.

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ın konuşmasından satır başları şöyle; 

Genel başkanımızın talimatları doğrultusunda 2024’e doğru diyar diyar Anadolu temasıyla yeni dönem çalışmalarımızın ilki olan genişletilmiş bölge istişare toplantılarına bugün siz değerli dava arkadaşlarımın iştirakiyle Bursa’dan start veriyoruz. 26 Kasım tarihine kadar yani  bir buçuk aylık zaman dilimi içerisinde Türk milliyetçileri Milliyetçi Hareket Partisi’nin şerefli mensupları 81 ili kapsayan ve 11 ilimizde ev sahipliğiyle gerçekleştirilecek olan bölge toplantılarıyla vatandaşımızla bir kez daha bir araya gelecekler. Bu şüphesiz yakın zamanda yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine yönelik hazırlıkların ele alınması yanı sıra ülke ve bölgede yaşanan sıcak gündem maddelerinin de ele alınarak değerlendirileceği belirli toplantılar olacağına inanıyorum. 2021 yılından bu yana teşkilatlarımızın, bütün mensuplarıyla, bütün birimleriyle, vatandaşımızla bir araya gelen sıcak teması öncelikliyen onların problemlerine çözüm bulmak amacıyla, yürüttüğü önemli çalışmalar oldu. İzninizle birlikte imza attığımız  2 yıl boyunca sürdürdüğümüz bu güzel çalışmaları bir kez daha sizlerle paylaşmak istiyorum.

“VATANDAŞIMIZIN PROBLEMLERİNE, BEKLENTİLERİNE TERCÜMAN OLABİLECEK ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLDÜ”

Öncelikle başlangıcını yine 4 Eylül 2021 tarihinde Afyonkarahisar teşkilatımızın ev sahipliğiyle güçlü siyaset, lider Türkiye, hedef 2023 temalı toplantılarla çalışmalarımıza start verdik. Dokuz bölge toplantısı gerçekleştirdik. Bunlardan ikincisi de 5 Eylül tarihinde yine Bursa olarak birlikte ev sahipliği yapmıştık. Bu toplantılar 4 Eylül’de başladı. 9 Ekim 2021’de Ankara’da yapılan toplantıyla nihayete erdi. Hamdolsun, durmadık, devamında yine adım adım 2023 temalı il il Anadolu temalı toplantıların startını verdik. 30 Ekim tarihi itibariyle Edirne’den başlattığımız bu toplantılar 2021 yılı 9 Aralık’ta Bartın’da son buldu. Vatandaşımızın problemlerine, beklentilerine tercüman olabilecek çok samimi çalışmalar yürütüldü. Bununla da yetinmedik. Devamında adım adım ilçe, anlatma ve aydınlanma, aydınlatma temalı toplantılara başladık.

“11 İLİMİZİ ETKİLEYEN DEPREM NEDENİYLE ÇALIŞMALARIMIZA ARA VERMEK ZORUNDA KALDIK”

Dikkatinizi çekiyorum. 18 Şubat 2022 tarihinde İzmir’de başlattığımız bu çalışma 29 Eylül 2020 tarihinden riayetle bu kısa zaman dilimi içerisinde 966 ilçeye uğradık. 966 ilçede son derece verimli toplantılar gerçekleştirdik. Muhterem dava arkadaşlarım, devamında yine hatırlayacaksınız. 2022 yılı içerisinde 8 Ekim tarihinde startını veren adım adım 2023 köyümdeyim, sohbet toplantılarıyla bu çalışmaları sürdürdük. Ve kısa zaman içerisinde bu güzide teşkilatların ortaya koyduğu gayretle 693 köyde program gerçekleştirdik. Devamında 23 Kasım 2023  Kasım’ında komşum nasılsın temalı ev ziyaretleri hatırlayacaksınız. Sizlerin organizasyonuyla başladık. Son derece etkili, verimli bu çalışmalarımız devamında 25 Aralık tarihiyle startını verdiğimiz adım adım 2023  Ahilerle gününüz bereketli olsun temalı çalışmaları başlattık.
Bu çalışmalar devam ederken ne yazık ki 6 Şubat’ta 11 ilimizi, o büyük bölgeyi kapsayan bir büyük felaket nedeniyle çalışmalarımıza kısmen ara vermek zorunda kaldık. 2023’e doğru aday belli kararlı temayı hatırlayacaksınız. Açık hava toplantılarını tertip ettik. 4 Eylül 2022 tarihinde Sivas’ta başlayıp 18 Aralık 2022 tarihinde Mersin’de   önemli mitingi birlikte gerçekleşti. 2023 yılında yapılacak olan 14 Mayıs milletvekilliği ve  Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle alakalı aziz milletim sıra sende temalı mitingleri gerçekleştirdik.

“948 İLÇE KONGRELERİMİZİ TAMAMLAMIŞ OLDUK”

Yine muhterem genel başkanımızın talimatlarıyla bu toplantılarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Ve arz ettiğim gibi bir buçuk yıllık bir kısa zaman aralığında Allah lütfederse hep beraber kısa zaman içerisinde yeniden vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi öncelikleyen toplantılarımız seçimlere kadar devam edeceğiz. Bu arada hepimizin büyük emek vererek icra ettiği kongrelerimizle alakalı da bir bilgi paylaşımında bulunmak istiyorum. Hatırlayacaksınız. 30 Ağustos tarihinde başladığımız ilçe kongrelerimizi 27 Eylül tarihi itibariyle bitirdik. Bu kısa zaman içerisinde 948 ilçe kongrelerimizi tamamlamış olduk. Bu kısa zaman aralığında çok yoğun katılımın temin edildiği coşkulu heyecanlı ve Türk milliyetçilerine yakışan güzellikte örnek olabilecek güzellikte, toplantıları, kongreleri düzenlemek ancak bu hareketin şerefli mensuplarının becerebileceği bir şeydir.

MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle; 

Bildiğiniz gibi Milliyetçi Hareket Partisi 15 Temmuz miladı olarak değerlendirildi ben bu tarihten itibaren genel başkanımızın olduğu Cumhur İttifakı ile Türkiye’nin geleceğine umut olmaya devam ediyor. Aziz dava arkadaşlarım, Türkiye çok ciddi badirelerden geçmek suretiyle bugünlere geldik. 14 ve 28 Mayıs seçimleri bu önemli engellerin bir köşe taşı hamdolsun. Milletimizin iradesiyle Cumhur’un muzafferiyetiyle sonuçlandı. Ancak bu önümüzdeki yerel seçimler işte bu Cumhur İttifakı’nın başarısının devamı Türk milletinin bu coğrafyada tekrar ayağa kalkmasının köşe taşlarından biri olan yerel seçimlerde de tekrar Cumhur vahimiyeti gerekmektedir.

“BİZİM OLDUĞUMUZ MÜDDETÇE TÜRK MİLLETİ HEDEFİNE DOĞRI EMİN ADIMLARLA YÜRÜYECEK”

Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak muhterem genel başkanımızın bizlere göstereceği yolda ilerleyeceğimiz, gayret edeceğimiz kesin teşkilatlarımızın beklentileri yüksek. Inşallah gönlümüze göre milletimize hizmet edecek yerel yönetimleri kazanma imkanını Cenabı Allah bağışlıyorlar. Türk milleti dünyanın bütün mağdur milletlerinin İslam dünyası Türk dünyasının gözlediği ve beklediği bir devlet. Bunun temel taşı da siz ülkücülersiniz. Biz olduğumuz  müddetçe inşallah Türk milleti hedefine doğru emin adımlarla yürüyecek. Aziz dava arkadaşlarım, malumunuz Batı medeniyetinin tahakkümünde mazlum milletlerin hatta kendi milletlerinin de zahmet çektiği bu ateş medeniyeti artık iradeyi doldurmaya başladı. Bunun yerine gelecek olan medeniyet Türk İslam medeniyeti oldu. Bunun mayası, bunun temel harcı da ülkücü hale getirdi. Bu vesileyle bizim vazifemiz çok yükümüz ağır. Cenabı Allah tüm ülkücülere, tüm milliyetçi hareket mensuplarına, Cumhur İttifakı’na muvaffakiyetler dilerim.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ