Zirvede Haber

RATIONAL’den yeni inovasyon: iCareSystem AutoDose – Otomatik Yıkama ve Bakım Sistemi

RATIONAL’den yeni inovasyon: iCareSystem AutoDose – Otomatik Yıkama ve Bakım Sistemi
RATIONAL, iCareSystem AutoDose opsiyonu, otomatik yıkama ve temizleme sistemini iCombi Pronun masaüstü cihazları için sunmaya başladı. Bu opsiyon sayesinde son tüketicinin sadece üniteye kartuş yerleştirmesi yeterli olacaktır. Yıkama ve bakım kartuşları için ek bir alana ihtiyacınız yok. Sadece kartuşu yerleştirin ve üniteye ne zaman yıkama yapması gerektiğini söyleyin. 

 

iCareSystem AutoDose opsiyonu ile birlikte her yıkamada sizin tabletleri koyduğunuz ve her seferinde yıkamayı başlatmak için size ihtiyaç duyulan günler geride kaldı. Bırakın Yıkama ve Bakımı iCombi Pro sizin için üstlensin. Nasıl mı? Kartuşu takın ve gerisini RATIONAL’a bırakın. Yıkamanızı birçok farklı şekilde zamanlayabilirsiniz. Örneğin, bir saat belirleyip ünitenizin her gün o saatte yıkanmasını sağlayabilirsiniz veya direkt olarak anlık yıkama yapabilirsiniz. Günlük, haftalık veya aylık olarak zamanlamalar yapabilirsiniz. Türkiye Kurumsal Şefi Umut Eyioğlu, iCareSystem AutoDose’un avantajlarını şu şekilde özetliyor: “Yeni Otomatik Yıkama ve Bakım Sistemi iş güvenliğinizi artırır, zamandan tasarruf ettirir ve HACCP hijyen standartlarını tam manasıyla karşılar. Diğer çözümlerin aksine mutfak içerisinde farklı bir alan kaplamaz, onun yerine ünitenin içerisinde entegre olarak bulunur.

Eyioğlu, avantajları şu şekilde sıralamaya devam ediyor. Otomatik Yıkama ve Bakım Sistemi opsiyonu ile temizlik artık günlük görevler arasından çıkıyor. Günden güne daha da önemli bir hal alan temizlik konusu iCombi Pro tarafından üstleniliyor. Bu da akıllı pişirme sisteminizi uzun süreler temiz ve bakımlı kullanmanızı sağlıyor. Bunların yanında iCombi Pro temizlik konusunda kullanıcıyı sürekli güncel tutuyor. Örneğin kartuşunuzun azalması durumunda sizleri önceden ünitenin ekranından veya mutfak yönetim sisteminiz üzerinden haberdar ediyor ve olası problemlerin önüne geçmenizi sağlıyor.

Eyioğlu şu şekilde sözlerine devam ediyor. “iCareSystem AutoDose’un bize sağladığı bir diğer faydası ise sürdürülebilirlik açısından plastik tüketimini diğer çözümlere kıyasla %50 oranında azaltmasıdır. Bununla birlikte kartuş optimal şekilde dozlamayı yaptığından, ihtiyaç fazlası kimyasal tüketimi yapmaz. Çevre dostudur.”

iCareSystem AutoDose ile ilgili Daha fazla bilgi için rationalonline.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Yeni Otomatik Yıkama ve Bakım sistemimiz ile ilgili olarak resmi duyuru Milan’da Host Fuarında 4. Hall D23 E24 D33 E34 stantlarında yapılacaktır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ