Zirvede Haber

Tatilsepeti’nden Ekim Ayına Özel Fırsatlar!

Tatilsepeti’nden Ekim Ayına Özel Fırsatlar!

Tatilsepeti’nden Ekim Ayına Özel Fırsatlar!

Yurt İçi Oteller ve Yurt Dışı Turlarda Tatilsepeti’nden Cazip Fırsatlar!

Her bütçe ve bölgeye özel tur hizmetleriyle Türkiye’nin en büyük turizm portalı olan Tatilsepeti, ekim ayında tatile çıkacaklar için yurt içi ve yurt dışı tatil fırsatları sunuyor. Tatilsepeti, ekim ayı fırsatlarıyla, yurt içinde termal otellerden Glamping otellerine uzanan farklı konaklama ve tatil seçeneklerini yüzde 40’a varan indirimlerle müşterilerine sağlıyor. Tatilsepeti, ekim ayında yeni yerler keşfetmek isteyen tatilciler için hazırladığı hem ekonomik hem de keyifli yurt dışı tur/gezi paketleri ile de dikkat çekiyor.

20 senedir Türkiye’nin önde gelen turizm portalı olarak hizmet veren Tatilsepeti, yıllık 27 milyonu tekil olmakla beraber toplamda 67 milyonun üzerinde ziyaretçi sayısıyla turizm sektörünün nabzını tutmaya devam ediyor. Tatilsepeti ekim ayında yurt içi otellerde geçerli yüzde 25 ön ödemeli, yüzde 40’a varan indirimli, 1 gece bizden ve 2 çocuk ücretsiz gibi özel fırsatlar ile tatilcilere ödeme kolaylıkları ve çeşitli avantajlar sağlıyor. Hem doğada olmak isteyen hem de konforundan ödün vermek istemeyen tatilciler için son yılların en gözde tatil trendi olan Glamping otellerinde ekim ayında özel havuzlu odada konaklama yüzde 30’a varan fiyat avantajlarıyla sunuluyor. Tatilsepeti, seçili yakın bölge otellerini yüzde 25 ön ödemeli yüzde 40’a varan indirim ve 1 gece bizden avantajlarıyla sunarken sonbaharın gelmesiyle çok tercih edilen termal oteller ise yüzde 25 ön ödemeli, yüzde 40’a varan indirim, 1 gece bizden ve 2 çocuk ücretsiz paketleri ile ekim ayında tatilcilere sunulan cazip fırsatlar arasında yer alıyor.

Yurt dışı turlarında sektörün öncülerinden olan  Tatilsepeti, ekim ayında tatilciler için hazırladığı hem ekonomik hem de keyifli yurt dışı tur/gezi paketleri ile de dikkat çekiyor. Eski Doğu Avrupa’nın en güzel ülkelerinden biri olan Romanya -Transilvanya Cadılar Bayramı özel turu, 149 Euro’dan başlayan fiyatlar ile sunuluyor. Balkanların Paris’i olarak anılan, görkemli sokakları, göz alıcı mimarisi ve lezzetli yöresel yemekleri ile dünyada mutlaka görülmesi gereken yerlerden biri olan Bükreş, eski Bulgar Krallığı’nın başkenti Veliko Trnova, şatoları ve vampirleri hakkında anlatılan hikayeleri ile masal dünyasını andıran şatoların ziyaret edileceği turda çok farklı bir seyahat deneyimi tatilcileri bekliyor.

Camel in sandy desert near pyramids at sunset

4 mevsim yazı yaşayan Dubai, her mevsim deniz, kum, güneş tatili yapmayı sevenler için vize ve öğle yemekli şehir turu dahil 469 USD’den başlayan fiyatlarla Tatilsepeti’nin yurt dışı tur önerilerinden bir diğerini oluşturuyor. Tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra ülkemize vize uygulamasını kaldırması sebebiyle tercih sebebi olan Mısır turları ise 349 Euro’dan başlayan fiyatlar ve her şey dahil konaklama seçeneği ile tatilcilerin tercihi oluyor.

Mistik yapıları, farklı kültürleri ve doğası ile farklı kültürler keşfetmek isteyen kişiler için ideal bir seçenek olan Uzakdoğu turları 899 Euro’dan başlayan fiyatlar ve ekstra turlar dahil seçeneği ile sunuluyor.

Yılda 7 binden fazla tur organize ediyor!

Her geçen gün farklılaşan tatil ihtiyaçları odağında sürekli kendini yenileyen Tatilsepeti, yüzde 100 misafir memnuniyeti anlayışıyla hizmet veriyor.

Yılda 7 binin üzerinde yurt içi ve yurt dışı turu, uçak bileti ve araç kiralama hizmetleri de yine Tatilsepeti’nin sunduğu hizmetler arasında yer alıyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ