Zirvede Haber

Yatırımcıların Gözü Yurtdışına Çevrildi

Yatırımcıların Gözü Yurtdışına Çevrildi

Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar, global markaları olan ve yapay zeka sistemiyle oluşturdukları acrinvestment.com gayrimenkul platformunun, hem yurt içi, hem de yurt dışında yatırım yapmak isteyenlere önemli fırsatlar sunduğunu söyledi.

Küreselleşen dünyada özellikle iş insanlarının yeni yatırımlar için yurtdışına yöneldiğini belirten Acar, Türkiye’ye göre daha uygun maliyetli ve döviz bazında yüksek kira getirisi sunan projelerin büyük ilgi gördüğünü dile getirdi.

YAPAY ZEKA DESTEKLİ GAYRİMENKUL SİTESİ

Yapay zeka altyapısı desteğine sahip olan yurt dışı markaları acrinvestment.com hakkında da bilgi veren Seyhun Acar, “Sitemiz, kullanıcılar hangi ülkeden giriş yaparsa yapsın, o ülkenin dilinde hizmet sunabilen bir özelliğe sahip. Farklı lokasyonlardaki portföyleri tek bir çatı altında sunuyoruz. acrinvestment.com, yapay zeka sayesinde SEO optimizasyonu, çoklu dil desteği ve içerik güncellemelerini sürekli olarak kendi altyapısında gerçekleştirebiliyor. Ayrıca, bir yatırım danışmanlığı platformu olarak, küresel düzeyde Türkiye ve yurt dışındaki en avantajlı fırsatları zengin bir portföy ile kullanıcılarına sunuyoruz. Özellikle Yunanistan, Karadağ ve Kıbrıs gibi ülkelerdeki önemli projeleri yatırımcılarla buluşturuyoruz” diye konuştu.

YURT DIŞINDA GAYRİMENKUL YATIRIMI FIRSATLARI

Türkiye’de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığına dikkat çeken Acar, bir yatırım danışmanlığı firması olarak dünya genelindeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini vurguladı.

Seyhun Acar sözlerine şöyle devam etti: “Komşu ülke Yunanistan’da bulunan golden vize programı, vize alanlara ve ailelerine serbest dolaşım hakkı sunuyor ve bu program için 500 bin euro’luk bir yatırım gerekiyor. Biz, hem Atina’da hem de Atina’ya sadece 15 dakika mesafede bulunan Pire kentinde aynı fırsatı 250 bin euro’ya sunuyoruz. Karadağ da artık önemli ve değerli projeler sunan bir lokasyon haline geldi. Farklı ülkelerden ve Türkiye’den birçok iş insanı Karadağ’da şimdiden yatırım yapmaya başladı. Yurtdışında yatırım yapmak önemli kazançlar sağlayabilir. Bugün Çeşme’de 70 – 80 milyon TL.’ye satılık villalar bulunurken, Londra’da yaklaşık 650 bin pound’a daire almak mümkün. Üstelik bu dairenin aylık kira getirisi yaklaşık 3 bin pound. Biz, uluslararası nitelikte bir danışmanlık hizmeti sunarak iyi kira getirileri ve yatırım fırsatları sağlıyoruz”

TÜRKİYE İLGİ ODAĞI

Türkiye’nin yabancı yatırımcılar tarafından hala ilgi gördüğünü belirten Acar şunları söyledi: “Ülkemizin iklimi, doğal güzellikleri ve yaşam tarzı, özellikle İranlı, Azeri ve Rus yatırımcıları cezbetmeye devam ediyor. Bu yatırımcılar, Türkiye’ye yatırım yapmayı sadece kârlı bir iş olarak değil, aynı zamanda gelecekte ülkemizde yaşamak için bir fırsat olarak görüyorlar. Bu bağlamda, yabancı yatırımcılara Türkiye’deki projeleri tanıtarak ve aynı zamanda Türk yatırımcıları için yurt dışındaki portföylerini sunarak en doğru yatırım kararlarını almalarına yardımcı oluyoruz”

 

 

Fotoğrafları indirmek için lütfen üzerlerine tıklayınız!.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ