Zirvede Haber

İŞGALCİ SİYONİST İSRAİL’İN ORANTISIZ GÜÇ KULLANIMINI ŞİDDETLE TELİN EDİYORUZ!

İŞGALCİ SİYONİST İSRAİL’İN ORANTISIZ GÜÇ KULLANIMINI ŞİDDETLE TELİN EDİYORUZ!

Kassam Tugayları bu sabah İsrail’e “Aksa Tufanı” isimli kapsamlı bir operasyon başlattığını duyurdu. Gazze’den İsrail yönüne binlerce roket atılırken silahlı gruplar da bölgedeki yerleşim yerlerine girdi. “Aksa Tufanı” operasyonu üzerine İsrail ordusu da onlarca savaş uçağıyla Gazze Şeridi’ne saldırı başlattığını açıkladı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan yaşanan olayla ilgili olarak; “İşgalci Siyonist İsrail rejiminin son dönemlerde işgal altındaki Kudüs, Batı Şeria, Cenin ve Mescid-i Aksa’ya yönelik gayri insani orantısız güç kullanımı, şiddet uygulamaları, sivil, savunmasız ve masum Filistinlilere karşı vahşet politikaları karşısında Filistin’de tabandan yükselen ve dalga dalga yayılan büyük tepki en nihayetinde ‘Aksa Tufanı’ ile meşru müdafaa olarak ortaya çıkmıştır.

Özellikle son yıllarda işgalci güçlerin kanlı eylemlerine sahne olan Gazze’deki vahim gidişat karşısında hiçbir önlemin alınmaması, dünyanın suskunluğu ve hatta İsrail’e arka çıkılması Filistin halkını yalnızlığa itmiştir.

İşgalci İsrail, uluslararası kamuoyunun da sessizlik politikalarından büyük cesaret alarak Kudüs, Batı Şeria ve Gazze’ye yönelik şiddet eylemlerini çoğaltarak ve işgal toprakları üzerinde yeni yerleşim alanları oluşturarak Filistinlilerin hareket alanlarını daraltmaktadır. Bu tutum, Filistin halkının meşru haklarının gasp edilmesine neden olmaktadır.

Yeniden Refah Partisi olarak, her zaman olduğu gibi, bugün de Filistinli kardeşlerimizin haklı davalarının yanında olduğumuzu ve her zaman için savunucusu olacağımızı, işgalci İsrail güçlerinin Gazze’ye yönelik orantısız güç kullanımını şiddetle telin ettiğimizi, şimdiye kadar İsrail’e karşı sessizliği yeğleyen uluslararası toplumu İsrail zulmüne karşı duyarlı olmaya davet ettiğimizi, İslam İşbirliği Teşkilatı’nın acilen toplanması ve gerekli somut ve caydırıcı önlemleri almasının artık kaçınılmaz olduğunu ifade ediyoruz.

Bu noktada İslam ülkelerinin yöneticilerini, Başbakanlığı esnasında El-Halil kentini korumak ve barışı muhafaza etmek üzere Mehmetçiği Filistin’e gönderen Merhum Erbakan Hocamız gibi kararlı ve cesur olmaya davet ediyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ