Zirvede Haber

Türkiye’den ünlü oyuncu ve influencer’lar, ekim ayında dünya turuna çıkıyor

Türkiye’den ünlü oyuncu ve influencer’lar, ekim ayında dünya turuna çıkıyor
Son yıllarda yaşanan değişim, seyahat tutkunlarının alışkanlıklarını dijital kanallara kaydırdı. Tatilcilerin davranış modellerinden yola çıkarak geliştirdiği yeni konseptle dijital reklam çalışmalarına yön veren Prontotour, bir yıl sürecek bir program hazırladı. Şirket, Türkiye’den ünlü oyuncu ve influencer’lar ile ekim ayından başlayarak dünyada ayak basmadık yer bırakmayacağını duyurdu. 
Son yıllarda iş ve özel hayatta yaşanan hızlı değişim, seyahat tutkunlarının alışkanlıklarını da dönüştürdü. Farklı ülke ve şehirleri görmek isteyenler çözümü dijital platformlardan özel kampanyalarla tur ya da tatil satın almakta buldu. Statista’nın açıkladığı istatistiklerden hareketle 2023 sezonunda seyahat ve turizm pazarında kazanılan 854,70 milyar dolarlık gelirin %69’unun online kanallardan elde edildi. Bu oranın 2027’ye kadar %5 artarak toplam gelirlerin dörtte üçüne (%74) ulaşması beklenirken, kalanın da paket tatillerden geleceği öngörüldü. Tatilcilerin davranış modellerinden yola çıkarak geliştirdiği yeni konseptle dijital reklam çalışmalarına yön veren tur şirketi Prontotour da bir yıl sürecek yeni projesini duyurdu.

Proje kapsamında Türkiye’nin önde gelen dizi ve film oyuncuları, dijital içerik üreticileri, Pronto’nun Yıldızları ve Pronto’nun Gezginleri şeklinde iki farklı kategoriyi temsil ederek Orta ve Doğu Avrupa ile Balkanlar başta olmak üzere, yurt dışı ve içi seyahat programlarına katılacak. Ekim ayında Avrupa’nın ikonik şehirleriyle başlayacak program, Mısır, Ürdün, Fas, Tunus, Hindistan, Uzakdoğu, Asya ve Türkiye çıkışlı kruvaziyer gemi seyahatleriyle devam edecek. Pronto’nun yıldızları olan ünlü türk oyuncular arasında Ali Yağcı, Baran Bölükbaşı, Didem Balçın, Damlasu İkizoğlu, Ezgi Şenler, Emin Günenç , Furkan Palalı, Gizem Karaca,

Gizem Güneş, Gizem Katmer, Mehmet Aykaç, Naz Çağla Irmak, Pelin Uluksar, Yıldız Çağrı Atiksoy, Zehra Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı oyuncular, seyahat deneyimlerini hayranları ve takipçileriyle paylaşma fırsatı yakalarken, ülkemizin seyahat trendlerini de belirleyecek. Prontotour ise dijital kampanyalar aracılığıyla tur satın almak isteyenlere özel indirimler sunacak.

“En yenilikçi tatil trendlerini belirliyoruz”

Seyahat edecek Prontonun gezgin influencerları arasında yer alan Damla Can, Anıl Berk Baki, Uğurtan Dora’nın da bulunduğunu söyleyen Prontotour Pazarlama Direktörü Eda Özsoy Onaran, “Türkiye’nin en yenilikçi seyahat trendlerini belirleyen öncü tur operatörü olarak, bu programla birlikte dünyada ayak basılmayan yer bırakmayacağız. İlklere imza atarak keşfedilmemiş rotalarda paket programlar oluştururken bütçe dostu ve avantajlı ödeme yöntemlerimizle satın alma gücünü artıyoruz. Öte yandan seyahat tutkunlarına daha iyi deneyimler sunmak amacıyla gelecek sezonun kampanya çalışmalarına da şimdiden başladık. 2024 erken rezervasyon kampanya tanıtım filmi için sürpriz iki ünlü oyuncuyla işbirliğine gidiyoruz. Tanıtım filmimizi yakında dijital kanallarda tüketicilerle buluşturacağız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ