Zirvede Haber

HARBİYE’DE YAZ SONU KONSERLERİ

HARBİYE’DE YAZ SONU KONSERLERİ

Hypers ve iTicket ekim ayında İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek dopdolu bir  konser programı hazırladı. 19 – 23  Ekim arası Dedublüman, Zeynep Bastık, Köfn ve Emir Can İğrek Harbiye Açık Hava sahnesinde!

Yazdan kalan son günler yaşanırken İstanbul’un efsane konser mekanı Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda konserler devam ediyor. Hypers ve iTicket işbirliğiyle 19-23 Ekim tarihlerinde beş gün boyunca Harbiye Açık Hava sahnesinde bir müzik şöleni yaşanacak. Sırasıyla Dedublüman, Zeynep Bastık, Köfn ve Emir Can İğrek Harbiye unutulmaz konserlere imza atacak. Bilet satışlarının yoğun olduğu konser serisine İstanbullular büyük ilgi gösteriyor.

Serinin ilk konseri 2010’da Trabzon’da kurulan alternatif rock grubu Dedublüman’dan. Dedublüman ilk Harbiye konseri için sevenlerinin karşısına çıkıyor. Sahnelerin deneyimli ismi Zeynep Bastık da özel bir konser için Harbiye sahnesinde olacak. Bir ilk de farklı tarzlarıyla zirveye oynayan elektro-pop grubu KÖFN yaşayacak. Salman Tin ve Bilge Kağan’dan oluşan KÖFN bu konsere şimdiden hazırlanmaya başladı. Harbiye’de bu yaz verdiği konserin tüm biletleri tükenen Emir Can İğrek yoğun istek üzerine 2 gece üst üste sevenleri ile buluşuyor.

İŞTE KONSER TAKVİMİ

19 Ekim Perşembe: Dedublüman

20 Ekim Cuma: Zeynep Bastık

21 Ekim Cumartesi: KÖFN

22 Ekim Pazar:  Emir Can İğrek

23 Ekim Pazartesi: Emir Can İğrek

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ