Zirvede Haber

EREĞLİ’DEN ANKARA’YA KADAR 418 KİLOMETRE YÜRÜYECEKLER

EREĞLİ’DEN ANKARA’YA KADAR 418 KİLOMETRE YÜRÜYECEKLER

EREĞLİ’NİN İL OLACAK İLÇELER ARASINDA YER ALABİLMESİ İÇİN FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ
EREĞLİ’DEN ANKARA’YA KADAR 418 KİLOMETRE YÜRÜYECEKLER

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin, geçtiğimiz aylarda partisinin grup toplantısında dile getirdiği “Cumhuriyetin 100. Yılında 100 il” açıklamasının ardından il olmak isteyen ilçelerde artan hareketlilik, Konya’nın Ereğli ilçesinde de hızla büyüyor. İl olacak ilçeler arasında Ereğli’nin de yer alması için, Ereğli’den Ankara’ya kadar 400 kilometre yürüyüş düzenlenecek.
Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Nejat Türktaş öncülüğünde, ilçeden vatandaşların da katılacağı “Ankara Yürüyüşü”, 23 Eylül Cumartesi günü Ereğli ilçesinden başlayacak.
Yürüyüşün öncülüğünü üstlenen CHP Ereğli İlçe Başkanı Nejat Türktaş, yürüyüşe destek veren Zafer Partisi Ereğli İlçe Başkanı Sinan Serinkaya ve Zafer Partisi Belediye Başkan aday adayı Ömer Özdemir’n de katıldığı basın toplantısında, tüm Ereğli halkını yürüyüşe destek olmaya davet etti.


Yürüyüşün siyaset üstü bir yürüyüş olduğuna dikkat çeken CHP ilçe başkanı Nejat Türktaş, “Amacımız, il olacak ilçeler arasında Ereğli’nin de yer alabilmesine dikkat çekmek. Yürüyüşümüz, 23 Eylül Cumartesi günü Ereğli’den başlayacak ve tahminen Ekim ayının ilk haftasında TBMM önünde son bulacak. Ereğli’den Ankara’ya kadar 418 kilometrelik mesafeyi yürüyerek gideceğiz ve TBMM önünde Ereğli’nin il olmasını isteyen pankartımızı açacağız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ