Zirvede Haber

Şahinkaya eğitim-öğretim yılına coşkuyla başladı -Şahinkaya’da yeni eğitim-öğretim dönemi coşkuyla başladı

Şahinkaya eğitim-öğretim yılına coşkuyla başladı  -Şahinkaya’da yeni eğitim-öğretim dönemi coşkuyla başladı

Şahinkaya Eğitim Kurumları Skola, Academy ve Hexagon kampüs öğrencileri yeni eğitim-öğretim yılına coşku ve heyecanla başladı. Yaz tatilinin ardından yeni başarılara imza atmak için dönen Şahinkayalı öğrenci ve veliler bando eşliğinde, eğlence ve neşeyle okula girdiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşma yapan okul müdürleri ortak bir mesaj paylaştılar. Mesajda “20. yılımızda büyük başarılara imza atmak için sizi bekledik. Şahinkaya büyük bir aile ve bu yıl da büyük başarılara imza atacağız” denilerek Şahinkaya öğrencilerinden Kurumun 20. yılında yeni başarılar beklediklerinin altı çizildi. Şahinkaya Eğitim Kurumları Onursal Başkanları Nebahat Şahinkaya ve Rasim Şahinkaya ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dilay Şahinkaya’nın katıldığı törende yeni eğitim-öğretim yılı coşkuyla karşılandı.

Bu yıl 20. yaşını kutlayan Şahinkaya Eğitim Kurumlarının özel hazırladığı anı köşesinde veli ve öğrenciler fotoğraf çekildiler. 1.sınıf öğrencilerinin Şahinkaya’nın 20. yılına özel hazırlanan şarkısını seslendirmesinin ardından 6-7. sınıflarından oluşan Just Dance kulüp topluluğu dans gösterisini sergilerken zumba etkinliği de gerçekleştirildi.

Geri sayım seremonisinin ardından öğrenciler dersliklere geçerek yeni eğitim-öğretim dönemine merhaba dediler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ