Zirvede Haber

Çelik: Cumhur İttifakında Refah Çatlağı

Çelik: Cumhur İttifakında Refah Çatlağı

Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi’nde Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor, yerel seçimlere kendi adaylarıyla gireceklerini duyurdu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor, “Bütün teşkilatımız, bu an itibarıyla seçime hazırdır. Büyükşehirler başta olmak üzere 81 il, 973 ilçe ve 394 beldede Yeniden Refah Partimiz kendi logosu ve kendi adaylarıyla seçime girecektir. İnşallah Türkiye’mizde Yeniden Refah belediyeciliğini insanlarımızla tanıştıracağız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor, bugün genel merkezde düzenlediği basın toplantısında partisinin yerel seçimlere yönelik yol haritasını açıkladı.

Zor, yerel seçimlere kendi adaylarıyla gireceğini açıklayarak şöyle konuştu:

“KENDİ LOGO VE ADAYLARIMIZLA SEÇİME GİRECEĞİZ”

“Bütün teşkilatımız, bu an itibarıyla seçime hazırdır. Büyükşehirler başta olmak üzere 81 il, 973 ilçe ve 394 beldede Yeniden Refah Partimiz kendi logosu ve kendi adaylarıyla seçime girecektir. İnşallah Türkiye’mizde Yeniden Refah belediyeciliğini insanlarımızla tanıştıracağız.

“MODERN BELEDİYECİLİĞE GEÇTİK”

Milli Görüş ile klasik belediyecilikten, modern belediyeciliğe geçtik, şimdi ise bir üst lige çıkıyoruz. Bu lig, refah toplumu belediyeciliğidir. Bu belediyecilikte; milletimize huzur ve barışı, hürriyeti, adaleti, refahı getirip, insanımızın izzet ve onurunu koruyacağız. Belediyemizin imkanlarını adil yönetim, adil paylaşım ve bölüşümle tüm insanımızın hizmetine sunacağız.”

Prof.Dr. Sezgin Çelik: Cumhur İttifakında Refah Çatlağı

Millet İttifakının birleşmesinde görev alan önemli isimlerden Prof. Dr. Sezgin Çelik şu sözlerle açıkladı.

“Cumhur İttifakında da her şey güllük gülistanlık değil. Millet ittifakı çatırdayıp parçalanırken cumhur ittifakı görüntü de peşin satan patron görünümüne sahip olsa da orda da küçük partiler yani kardeşler ittifakın büyük biraderinden AKP’den yerel de pay istemeye başladılar. Kulis bilgilerine göre İstanbul’da Fatih, Kağıthane ve Sultanbeyli olmak üzere Yeniden Refah partisinin 5 ilçe belediyesi istediği konuşulmakta. Keza aynı parti Ankara’dan Sincan ve Pursaklar ilçelerine talip (bu arada ittifakın bir başka partisi BBP’nin de Ankara’da Akyurt ve Kazan Belediyelerine talip olduğu konuşulmakta). Konya, Kayseri, Malatya, Erzurum, Gaziantep, Samsun, Trabzon , Sakarya, Kocaeli gibi illerin merkez ilçelerinden birisini de isteyeceği konuşuluyor Yeniden Refah Partisinin. Seçim sonrası emekli maaşları ile popülerlik kazanan Fatih Erbakan ve partisi son kamuoyu yoklamalarında %5 şer civarında. Kazanamaz ancak çok şey kaybettirecektir.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ