Zirvede Haber

OKX’in düzenlediği yarışmada 2 milyon USDT ve bir Tesla veriliyor

OKX’in düzenlediği yarışmada 2 milyon USDT ve bir Tesla veriliyor

Web3 ekosisteminin geleceğini inşa etmede öncü rol oynayan teknoloji şirketi ve kripto borsası OKX’in, “Trade Like A Pro” marka kampanyası kapsamında, 2 milyon USDT ödül havuzunun yanı sıra bir Tesla Model 3’ün de aralarında yer aldığı ek ödüllerin bulunduğu işlem yarışması için kayıt dönemi başladı. 20 Eylül’de başlayacak olan yarışma, USDT sürekli swap sözleşmeleriyle al-sat yapan OKX kullanıcılarına açık olacak.

İş birliğini ve topluluğu teşvik etmek amacıyla düzenlenen Trade Like A Pro İşlem Yarışması’nda takımlar mücadele edecek. Kimlik doğrulamasını tamamlayan OKX kullanıcıları takım lideri olmak için başvurabilirken, 100 USDT varlık bulunduran kullanıcılar da yarışmaya bir takım üyesi olarak katılmaya hak kazanabilecekler. Takım üyesi olarak kaydolup koşulları sağlayan ilk 200 katılımcı, 10 USDT’lik bir işlem kuponu kazanacak.

Trade Like A Pro yarışması için takım üyelerinin kayıtlar 8 Eylül – 3 Ekim tarihleri arasında, takım liderlerinin kayıtları ise 20 Eylül’e kadar açık olacak. İşlem yarışması 20 Eylül ila 3 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Yarışmaya katılmaya hak kazanan kullanıcıların sayısı 25.000’i aştığında, Apple Watch S8’ler, Airpods Pro’lar, iPhone 15 Pro’lar ve bir Tesla otomobil gibi muhteşem ek ödüllerin de kilidi açılacak.

Yarışmanın sonuçlanmasının ardından, 1,5 milyon USDT’ye varan ödül havuzu en iyi kâr ve zarar yüzdesine (PnL%) sahip 20 takım arasında paylaştırılacak. Ayrıca, yarışma genelinde PnL%’ye göre en iyi performans gösteren 15 bireysel yatırımcıya ek 500.000 USDT verilecek. En yüksek sayıda ekip üyesine sahip ekip lideri, yarışmanın en popüler ekip lideri olarak 16.000 USDT’ye kadar ödüllendirilecek.

OKX’in Pazarlama Direktörü Haider Rafique yaptığı açıklamada; “Bu alım satım yarışması, en son ‘Trade Like a Pro’ kampanyamızın bir sonraki adımı. Bu kampanyada, kripto piyasalarına erişmek için OKX’i kullanma yöntemlerini sergileyen birkaç trader’ımız var. Amacımız nihayetinde platformumuzda en iyi yatırımcılara sahip olmak. Bu yarışma, en iyi yetenekleri OKX çatısı altında bir araya getiriyor” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ