Zirvede Haber

İş dünyası ve devlet yetkilileri, Fethi Şimşek’in oğlunun düğününde buluştu

İş dünyası ve devlet yetkilileri, Fethi Şimşek’in oğlunun düğününde buluştu
İş dünyasının önemli isimleri ve devlet erkanı eğitim sektörünün duayen ismi Fethi Şimşek’in oğlu Fatih Şimşek ve Hande Nur Kalkan’ın düğününde bir araya geldi. Eski Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati ve Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen’in de bulunduğu düğünde genç çiftin nikahını Beykoz Belediyesi başkan yardımcısı kıydı. 
İş dünyasının önemli isimleri ve devlet erkanı geçtiğimiz günlerde Fethi Şimşek’in oğlu Fatih Şimşek ve Hande Nur Kalkan’ın düğününde bir araya geldi. Düğüne eski Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, Türkiye ve Azerbaycan İş Adamları ve Sanayiciler İçtimai Birliği Başkanı Hüseyin Büyükfırat’ın yanı sıra birçok iş insanı da katıldı.

Düğünde Hande Nur Kalkan’ın babası misafirlere hoş geldin konuşması yaparken Fethi Şimşek de tüm davetlilere tek tek teşekkür etti. Nilhan Osmanoğlu ise Kübra Şimşek Sertkaya ile birlikte görücü usulüyle başlayıp yıldırım aşkıyla biten Fatih Şimşek ve Hande Nur Kalkan’ı tanıştırmanın mutluluğunu paylaştı. Fatih Şimşek’in annesi Emine Şimşek de kürsüye çıkarak duygularını misafirlerine aktardı.

30 kişi nikah şahidi oldu

Kalabalık bir dost ve akraba topluluğunun katıldığı düğünde nikahı Beykoz Belediyesi başkan yardımcısı kıydı ve 30 kişi nikah şahidi oldu. Orhan Özbey ve Adnan Yüksel evliliğin öneminden bahsederken LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük de Fatih Şimşek ile ilgili anılarını anlattı.

Düğünün davetli listesinde şu isimler de yer aldı; Okyanus Holding Kurucusu Orhan Özbey, LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, English Time ve Era Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şimşek, Topkapı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Başkan Yardımcısı Nihat Kırmızı ve Nabi Kırmızı.  Aile Şirketleri Danışmanı Dr. İlhami Fındıkçı, Dr. Muhammet Avcil, iş insanı İsmail Koç, Biruni Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Adnan Yüksel, Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Geçgel, Gelişim Üniversitesi Kurucusu Abdülkadir Gayretli.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ